Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 63: Η «επίπληξη» στην Αρετή και η Χριστίνα που χάνει βαθμούς λόγω συμπεριφοράς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου η Χριστίνα Κεφαλά άκουσε κολακευτικά σχόλια για τη στυλιστική της επιλογή, ωστόσο η εμφάνισή της δεν αποτυπώθηκε πλήρως στις βαθμολογίες.

Μετά και τη χθεσινή αντιπαράθεσή της με την Άρτεμη Καραβουσιάνη, η Χριστίνα ήταν πιο ήρεμη, με εμφανή την προσπάθειά της να ρίξει τους τόνους, ωστόσο κάποιες παίκτριες έδειξαν να είναι ενοχλημένες.

Χαρακτηριστικά η Έρη Λώλη είπε ότι ήθελε να της βάλει 5, ωστόσο τη βαθμολόγησε με 4 λόγω της στάσης της τις τελευταίες ημέρες.

Πιο ήρεμη εμφανίστηκε και η Αρετή Λις, η οποία είχε ξεσπάσει μετά τους ισχυρισμούς της Χριστίνας, που είχε πάρει το μέρος της. Η  Έλενα Χριστοπούλου είπε, μεταξύ άλλων, στην Αρετή:

«Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις εσύ ένα περίεργο attitude. Και οι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να διαφωνούν μαζί σου στα σημεία, εσύ κάνεις τη δική σου δουλειά και οι άλλοι κάνουν τη δική τους. Το τι θα γίνει, θα αποδειχθεί στο τέλος και στην πορεία. Μην χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια, που εγώ τουλάχιστον έχω εκτιμήσει».

Τελικά, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά η Κάτια Φουρτούνη και η Χριστίνα Κεφαλά. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, όπως και οι δύο παίκτες, που ανέδειξαν νικήτρια την Κάτια Φουρτούνη.

Να σημειωθεί ότι η Έρη ψήφισε την Κάτια, επαναλαμβάνοντας ότι την ενόχλησε η συμπεριφορά της Χριστίνας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 63 στο 4ο βίντεο.