Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 62: «Ήρθε έξαλλη στα καμαρίνια και μου είπε ντροπή σου» - «Σε βοήθησαν κι εσύ τις... έδωσες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Τρίτης 10 Νοεμβρίου συνεχίστηκε η ένταση που είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή, όταν η Χριστίνα Κεφαλά επιχείρησε να υπερασπιστεί την Αρετής Λις, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για συμπαίκτριές της.

Η Αρετή ξεκαθάρισε στο τέλος ότι δεν θέλει να συμμετέχει άλλο σ' αυτήν την αντιπαράθεση, ωστόσο η Χριστίνα εμφανίστηκε με την ίδια αποκαλυπτική διάθεση, ενώ έδειξε να εκνευρίζεται από τη βαθμολογία που της έδωσε η Κάτια Φουρτούνη.

Στη συνέχεια η Χριστίνα είπε, απευθυνόμενη στην Άρτεμη Καραβουσιάνη: «Θέλω να μου πείτε αν σας έχω κάνει κάτι προσωπικά... Την Παρασκευή, μετά από αυτό που έγινε στο πλατό, στα καμαρίνια μου μιλήσατε πολύ απρεπώς. Θεωρώ ότι με αδικήσατε χωρίς λόγο. Δεν σας έκανα κάτι προσωπικά...».

«Δεν μου αρέσει καθόλου ότι η Κάτια και η Μικαέλα σε βοήθησαν κι εσύ τις "έδωσες"» απάντησε η Άρτεμις.

«Ήρθε έξαλλη στα καμαρίνια και μου είπε "Ντροπή σου, κρίμα την ομορφιά σου"» αποκάλυψε η Χριστίνα.

Η Άρτεμις πρόσθεσε: «Δημιουργούνται θέματα χωρίς λόγο... Πραγματικά ήμουν φορτισμένη. γιατί μου έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση. Δεν καταλαβαίνω πώς όταν σε βοηθάει κάποιος, πας μετά και τον "δίνεις". Αυτό με θύμωσε» και συμπλήρωσε: 

«Δημιουργείς συνέχεια προβλήματα. Συνέχεια έχεις μια γκρίνια. Κάτι σου φταίει πάντα. Μας έκανες άνω κάτω όλους... Επειδή δεν τα πάει καλά στυλιστικά, τραβάει την προσοχή μ' αυτόν τον τρόπο».

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η αντίδραση της Μικαέλας Φωτιάδη, με τη Χριστίνα να τονίζει ότι «είπε αλήθειες».

Στο διαγωνιστικό μέρος, στις δύο πρώτες θέσεις ισοβάθμησαν ο Μηνάς Αηδόνης και η Τζένη Γεωργιάδου. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, όπως και ο Σπύρος Νικολαΐδης - που μπήκε χθες στο σόου μόδας - που ανέδειξαν νικήτρια τη Τζένη Γεωργιάδου.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 62 στο 3ο βίντεο.