Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 64: Τελικά ποια είναι η... κλίκα; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία παράξενη κατάσταση έχει διαμορφωθεί στο My Style Rocks. Μετά το πρόσφατο ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά, που θέλησε να πάρει το μέρος της Αρετής Λις, που άφησε υπονοούμενα για κλίκα, χθες οι δύο παίκτριες θέλησαν να ρίξουν τους τόνους, όμως, κάποιες δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους...

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου ήταν η σειρά της Μικαέλας Φωτιάδη να «ανασκαλίσει» την κατάσταση, καθώς οι βαθμολογίες έδειξαν να είναι χωρισμένες σε στρατόπεδα.

Η Μικάελα βαθμολογήθηκε με 5 και 4, ωστόσο υπήρξαν και κάποια 3άρια. Η Αρετή και η Χριστίνα ήταν μεταξύ των παικτριών που βαθμολόγησαν με 3, με τη Μικαέλα να διαφωνεί με την άποψή τους. Μάλιστα, αναρωτήθηκε για το χθεσινό 5άρι που έβαλε η Αρετή στη Χριστίνα, αν και είχε κάποιες ατέλειες.

«Εγώ πιστεύω ότι σε ορισμένα άτομα η Αρετή φτάνει μέχρι το 3» σχολίασε η Κάτια Φουρτούνη.

Στη συνέχεια η Μικαέλα είπε: «Πιστεύω ότι η Αρετή ξεκίνησε κι έλεγε κάτι για κλίκα και τελικά άλλη είναι η κλίκα. Το έχουμε καταλάβει. Δηλαδή, δεν γίνεται να είμαστε όλοι εμείς μια κλίκα και αυτές να είναι οι δύο οι "καημένες" (σ.σ. Αρετή και Χριστίνα), που ασχολούμαστε μαζί τους. Λες και δεν έχουμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Έρη Λώλη και ο Μηνάς Αηδόνης. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, όπως και ο άλλος άνδρας παίκτης (Σπύρος Νικολαΐδης), ωστόσο υπήρξε ισοβαθμία, οπότε και οι δύο αναδείχθηκαν νικητές της ημέρας.

Δείτε το απόσπασμα με τη Μικαέλα. Ολόκληρο το επεισόδιο 64 στο 2ο βίντεο.