Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 69: Τα δάκρυα της 'Ερης Λώλη - «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ... σκέφτομαι να αποχωρήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές η Έρη Λώλη, στο επεισόδιο του My Style Rocks που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Όπως συνέβη και την Τρίτη, η Έρη άκουσε αρνητικά σχόλια για τη στυλιστική της επιλογή, με την Έλενα Χριστοπούλου να τη ρωτάει: «Είσαι στεναχωρημένη για κάτι;».

«Είμαι στεναχωρημένη, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω τώρα... Δεν έχει να κάνει με εσάς, αλλά με το παιχνίδι εδώ... Έχω μείνει εδώ χωρίς την γκαρνταρόμπα μου και σκέφτομαι να φύγω. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ... Δηλαδή, σκέφτομαι να αποχωρήσω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ χωρίς να έχω ρούχα εδώ πέρα, είναι πολύς ο καιρός. Βλέπω ότι δεν μπορώ να έρχομαι με αξιοπρέπεια» απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Έρη.

«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Κι εσύ είσαι καλή καπετάνισσα» της είπε η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησε να της τονώσει το ηθικό, λέγοντάς της ότι δεν είναι μόνη, καθώς και η ίδια βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Άρτεμις Καραβουσιάνη και η Τζένη Γεωργιάδου. Μετά την καθιερωμένη ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Άρτεμις Καραβουσιάνη.

Δείτε το απόσπασμα με την Έρη. Ολόκληρο το επεισόδιο 69 στο 2ο βίντεο.