Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 77: Ξέσπασε η Άρτεμις Καραβουσιάνη - «Αυτή είμαι, σας αρέσει δεν σας αρέσει...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 2άρια από κάποιους διαγωνιζόμενους έκαναν την Άρτεμη Καραβουσιάνη να φορτιστεί συναισθηματικά και να ξεσπάσει στο επεισόδιο του My Style Rocks της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου.

Τη στιγμή που  σχολίαζε την εμφάνισή της η Κάτια Φουρτούνη, η οποία τη βαθμολόγησε με 2, η Άρτεμις Καραβουσιάνη τόνισε:

«Έχω πολλά στιλ και μ' αρέσει να αλλάζω. Ανάλογα με τη διάθεσή μου και γίνομαι πιο νέα και μίνι έχω βάλει και χορεύω ροκ εντ ρολ, δε νομίζω να μπορεί να χορέψει κανείς άλλος σαν κι εμένα. Δηλαδή κάνω πολλά πράγματα. Και... μ' αρέσει να ντύνομαι κι έτσι. Αυτή είναι η Άρτεμις, σας αρέσει δεν σας αρέσει! Αυτή είναι η απάντησή μου...».

Στη συνέχεια δάκρυσε και είπε στην Κατερίνα Στικούδη: «Την αγαπάω τη σημερινή μου εικόνα και γι' αυτό δεν καταλαβαίνω. Τα παιδιά ξέρουν από μόδα, πώς είναι δυνατό να μην τους αρέσει ένα τέτοιο φόρεμα; Ή κοροϊδεύουν ή... δεν ξέρω... Προσπαθούν να πουν κάτι για να πουν και όχι επειδή το νιώθουν πραγματικά. Απλά θέλουν να "κατεβάσουν" την εικόνα μου, αυτό νιώθω. Ίσως επειδή πλησιάζουμε στον τελικό...»

«Είστε άδικη. Η προσέγγιση που κάνατε στο φόρεμα δεν μας άρεσε, όχι το φόρεμα. Δεν θέλουμε να κατεβάσουμε κανενός το γενικό βαθμό, ειδικά το δικό σας» της απάντησε η Έρη Λώλη.

«Ok, το παίρνω πίσω το τελευταίο» είπε η Άρτεμις. Όταν στάθηκε στη συνέχεια απέναντι από τους κριτές, την επέκριναν για την αντίδρασή της, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο είχε αυτή την αμυντική στάση.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι κάποιος σου βάζει τρικλοποδιά» της είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, από τη βαθμολογία κριτών και παικτών στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Αρετή Λις και η Κάτια Φουρτούνη. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιποι παίκτες, που ανέδειξαν νικήτρια της ημέρας την Αρετή Λις.

Δείτε το απόσπασμα με την Άρτεμη. Ολόκληρο το επεισόδιο 77 στο 2ο βίντεο.