Breaking News

Οι ηθοποιοί μιλούν για το κλείσιμο των θεάτρων (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Για την «αυλαία» που πέφτει από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στα θέατρα, λόγω των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, μίλησαν ηθοποιοί στην κάμερα του «Ευτυχείτε», ανάμεσά τους ο Νίκος Κουρής, ο Σπύρος Πούλης, η Βάσια Παναγοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Βασιλική Τρουφάκου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Σταύρος Νικολαΐδης και ο Νίκος Πουρσανίδης.

Η Βάσια Παναγοπούλου είχε εκφράσει ήδη την αντίδρασή της, μέσω βίντεο που ανέβασε στο Facebook, με τον Νίκο Κουρή να τονίζει εκνευρισμένος: «Είμαστε εντελώς πεταμένοι από την πολιτεία, όπως πάντα... Παράλληλα με τον κορονοϊό, πρέπει και να ζήσουμε...».

«Το θέατρο, με τον τρόπο που γίνεται πλέον, είναι το πιο ασφαλές μέρος. Δηλαδή, είναι το επόμενο πιο ασφαλές μέρος από το να είσαι κλειδωμένος στο σπίτι σου» επισήμανε η Βασιλική Τρουφάκου.

Επίσης, η Μαρία Κίτσου είπε στην κάμερα του Πρωινού: «Ο πολιτισμός είναι το ψωμί του λαού και όχι το παντεσπάνι του. Όταν άκουσα ότι κλείνουν ξανά τα θέατρα, μου κόπηκαν τα πόδια, δεν το περίμενα... Μας ήρθε "κεραυνός εν αιθρία"...».

Δείτε στα βίντεο τις δηλώσεις των ηθοποιών.