Breaking News

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος ο Νότης Σφακιανάκης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νότης Σφακιανάκης είχε οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής, καθώς σε έλεγχο αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης) και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια, ο γνωστός τραγουδιστής είπε εκνευρισμένος στους δημοσιογράφους: «Όχι, δε θέλω να πω κάτι. Θέλω να... μην πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα...».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», του  ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Ο εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη του θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, καθώς πήρε προθεσμία από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να εξετάσει τη δικογραφία του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

«Δυστυχώς, λόγω κορονοϊού, δεν ανανέωσε την άδεια και γι' αυτόν το λόγο και κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου... Την κατηγορία για τα ναρκωτικά θα την αντιμετωπίσουμε, δηλαδή υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι χρήστης, το αντίθετο μάλιστα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».