Breaking News

Τσιμιτσέλης: Η δεύτερη καραντίνα, η κόρη του και ο... «ψυχαναγκασμός» της Γερονικολού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η πρώτη καραντίνα με την τωρινή δεν έχει καμία σχέση. Την περασμένη άνοιξη ήμουν έγκλειστος στο σπίτι και δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Τώρα δουλεύω, κάνω γυρίσματα, οπότε η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει δραματικά. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι δεν έχω θέατρο, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Happy Day.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη του, Εύα, που απέκτησε με τη Βάσω Λασκαράκη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, η οποία - όπως τόνισε - θέλει τα πάντα να είναι τακτοποιημένα στο σπίτι.

«Όπου υπάρχει ψυχαναγκασμός... η Κατερίνα» είπε με χιούμορ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Η Κατερίνα είναι τόσο ψυχαναγκαστική, που για να καθίσει να πιει καφέ το πρωί πρέπει να είναι όλα σε τάξη».

Σχετικά με τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει αυτό που θα πει ο άλλος».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστεί, σημειώνοντας ότι «κακώς σταμάτησε το "Σόι σου"».

Δείτε το βίντεο.