Breaking News

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η συγκίνησή του με τα λόγια της συζύγου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό.

Τον αγαπημένο ηθοποιό περίμενε μία έκπληξη, καθώς για τον ίδιο μίλησε η σύζυγός του, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

«Βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί ο Βασίλης με στήριξε, την στήριξε, μας στήριξε με μία γενναιότητα που δεν την περίμενα. Αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα και οι δυο μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ό,τι άνοιγε το ασανσέρ στον διάδρομο του νοσοκομείου και ήμασταν άυπνοι εγώ κι ο αδερφός μου και έμπαινε ο Βασίλης και είχε ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται φορτωμένος με δώρα ψυχής. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά, υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είναι υγιής...» είπε, μεταξύ άλλων, η Λίνα Πίντζου.

Επίσης, η Λίνα Πίντζου αναφέρθηκε και στο γάμο τους στη Βενετία, για τον οποίο ο ηθοποιός είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες: «Η γυναίκα μου είναι βαθιά Ηπειρώτισσα και ήθελε παραδοσιακό γάμο. Προκειμένου να γλιτώσω το τριήμερο γλέντι με το κλαρίνο, επέλεξα τη Βενετία. Οι γονδολιέρηδες, που περνούσαν από το παράθυρό μας, άκουγαν τα ηπειρώτικα τραγούδια που έβαζε η γυναίκα μου».

Δείτε τη συνέντευξη. Το απόσπασμα με τη σύζυγό του από το 30ο λεπτό και μετά.