Breaking News

«Είχα αποβάλει στο J2US... Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε η γνωστή τραγουδίστρια με την εξομολόγηση που έκανε για την εποχή που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Just the 2 of Us» του Open.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Ολυμπίου, που τότε ήταν η παρτενέρ του Γιώργου Γιαννόπουλου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό, αλλά και για την άτυχη στιγμή που είχε όταν και απέβαλε. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up»:

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί και ό,τι θες. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο, το οποίο δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι... είναι. Θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σ' ένα σημείο, που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά... Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι θύμωσα κάποια στιγμή. Εκνευρίστηκα γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθώ και να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού... Αυτό συνέβη μεταξύ μας και γι' αυτό θύμωσα.

Στο J2US ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο, αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Ήταν πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κoρίτσι. Είχα στεναχωρηθεί, ήταν στο καμαρίνι και της το είπα αλλά ως εκεί... Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση ή για να μας ευνοήσουν...».

Δείτε το βίντεο.