Breaking News

Γιάννης Καλλιάνος και Χάρις Δαμιανού μίλησαν για το παιδί που περιμένουν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μιλήσει τον περασμένο μήνα, μετά το επόμενο βήμα που έκανε στη σχέση του... Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του δερματολόγο, Χάρις Δαμιανού.

Την Τετάρτη οι δυο τους μίλησαν πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το παιδί που περιμένουν. 

«Νιώθω ευλογημένη, πάρα πολύ τυχερή. Ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε μία προσπάθεια, έτσι χαλαρά κι αν δεν έρθει το μωρό δεν πειράζει, θα γίνει μετά το γάμο. Τελικά, με την πρώτη προσπάθεια έρχεται το μωράκι» εξομολογήθηκε η Χάρις Δαμιανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου έκλαιγαν από τη χαρά τους. Είναι το πρώτο εγγόνι από όλα τα παιδιά. Είναι συγκινημένοι και το περιμένουν με ανυπομονησία».

Από την πλευρά του Γιάννης Καλλιάνος είπε για τη μέρα που έμαθαν ότι η σύντροφός του είναι έγκυος: «Ήμασταν με δύο ξαδέρφια μου στο σπίτι. Μπήκε στο μπάνιο να κάνει το τεστ και όταν βγήκε μετά από πέντε λεπτά έτρεμε ολόκληρη. Μου λέει "Γιάννη νομίζω ότι βγήκε θετικό". Εγώ, τα ξαδέρφια μου και η Χάρις κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο και για δύο λεπτά δεν μιλούσαμε. Είχαμε μείνει άναυδοι».

«Αν βγει αγοράκι θα πάρει το όνομα Γιώργος από τον μπαμπά της. Αν βγει κoριτσάκι θα ονομάζεται Αμαλία, όπως και η μητέρα μου» αποκάλυψε ο μετεωρολόγος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν στην εκπομπή του Open.