Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου - Η τετράδα του τελικού (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ημιτελικός του GNTM 3 προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου. Μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας  Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και ο Έντουαρντ Στεργίου ήταν οι πέντε κορυφαίοι του φετινού διαγωνισμού.

Η νέα πρόκληση μόδας είχε στοιχεία περιπέτειας και δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε “fashion υπερκατασκόπους”. Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, κλήθηκαν να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος,  ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, έκανε την ανατροπή και επέλεξε να μη δυσκολέψει κάποιον συμπαίκτη του με μειονέκτημα στη λήψη του, αλλά να δεχτεί το πλεονέκτημα και να συμβουλευτεί το μόνιτορ των κριτών για διορθώσεις κατά τη δική του φωτογράφηση.

Στο πλατό οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, υποδέχτηκαν τα πέντε  επίδοξα top models. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο, καθώς οι αποφάσεις ήταν οι πιο σημαντικές όλης της σεζόν.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση του Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος Έντουαρντ γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο. 

Στον μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, πέρασαν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Ανδρέας  Αθανασόπουλος και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.


Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση του Έντουαρντ στο 2ο βίντεο.