Breaking News

Zayn Malik: Παρέμβαση της αστυνομίας στο γάμο της αδελφής του - Παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή η Αμερικανίδα Gigi Hadid εξέφρασε την απογοήτευσή της για την απουσία της από το γάμο της Waliyha, της αδερφής του Zayn Malik, συντρόφου της και πατέρα της νεογέννητης κορούλας τους.

Εν μέσω της πανδημίας, το 25χρονο supermodel και ο 27χρονος τραγουδιστής ζουν στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου μεγαλώνουν την κόρη τους. Στο γάμο δεν κατάφερε να παρευρεθεί ούτε ο Zayn Malik.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο γάμος της νεότερης αδερφής του Zayn Malik διαλύθηκε από την αστυνομία, λόγω παράβασης των μέτρων κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, τιμωρήθηκε με πρόστιμα ένας αριθμός από καλεσμένους.

Όπως αναφέρει η online έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, περίπου 40 επισκέπτες παρακολούθησαν το γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Μπράντφορντ της Αγγλίας, στο σπίτι της άλλης αδελφής του τραγουδιστή, της Safaa. 

Η πόλη βρίσκεται επί του παρόντος στην κατηγορία 3, κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν γαμήλιες τελετές με έως και 15 άτομα. Ωστόσο δεν επιτρέπονται οι γαμήλιες δεξιώσεις.

Η 22χρονη Waliyha παντρεύτηκε το Σάββατο σε μια παραδοσιακή ισλαμική τελετή έναν 24χρονο, πρώην κατάδικο, που είχε φυλακιστεί για περιστατικό στο οποίο υπήρξε τραυματισμός.

Το σκηνικό στήθηκε στον πίσω κήπο του σπιτιού και ακολούθησε δεξίωση στην ίδια τοποθεσία. Οι αστυνομικοί φέρεται να έφτασαν περίπου στις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα), καθώς κλήθηκαν από γείτονες. Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πρόστιμα λόγω παράβασης των περιοριστικών μέτρων.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η μητέρα της Waliyha  φρόντισε μόνη της όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα, ωστόσο ο πατέρας της αρνήθηκε να αναμιχθεί λόγω της αντίθεσής του στο γάμο, καθώς φέρεται να ανησυχεί για το εγκληματικό παρελθόν του συντρόφου της κόρης του.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Zayn Malik είναι κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου με προγονικές ρίζες που προέρχονται από το Πακιστάν (British Pakistani), ενώ η μητέρα του είναι Αγγλίδα.

Στις φωτογραφίες η Waliyha ποζάρει με τον σύζυγό της, Junaid.