Breaking News

Η σπάνια συνέντευξη του Γ. Πάριου: Η ζωή του, η καλλιτεχνική πορεία του και οι τέσσερις γιοι του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σπάνια συνέντευξη, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο εpωτικό τραγούδι και μίλησε για τα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του και την αγαπημένη του Πάρο. 

Επίσης, αναφέρθηκε στα Νησιώτικα και τις μεγάλες συναυλίες που άφησαν εποχή, όπως και στους τέσσερις γιους του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τους Χάρη και Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα, που ασχολείται με τη μουσική, ο Γιάννης Πάριος τόνισε: «Είναι έκπληξη... Εμένα και τον Χάρη δεν μας εκπλήσσει τόσο γιατί όταν ήταν 8 ετών καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία, ένα ξένο τραγούδι. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοίταζε και του είπε "Σήκω πάνω να το παίξω εγώ αυτό". Κάθισε στο πιάνο, με κοίταξε ο Χάρης και μου είπε "Μπαμπά, τι θα κάνουμε μ' αυτόν εδώ;". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό... Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο στιλ της μουσικής του, αλλά δεν διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δύο γιους».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.