Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε για δεύτερη φορά η Ξένια Μοτσκαλίδου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα είχε αποχωρήσει η Λία Τσουζντάν και στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Καράβας έφτασε στο σπίτι του GNTM στις 4 το πρωί για να οδηγήσει τους top 7 του διαγωνισμού στον επόμενο fashion προορισμό τους.

Η μαγευτική και μοναδική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνεύστηκε από την ταινία “Mad Max”. Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες. Κανείς δε έλειψε από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, έκανε την ανατροπή με το στρατηγικό του αβαντάζ. Η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα προσπάθησαν πολύ να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φάνηκε να αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες.

Στο πλατό οι κριτές θεώρησαν ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε η Παρασκευή Κερασιώτη. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου, η οποία είχε επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου μέσω της διαδικασίας της δεύτερης ευκαιρίας.

Να σημειωθεί ότι η 22χρονη Ξένια γεννήθηκε στη Μόσχα και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 9 ετών. Σπούδασε ζωγραφική και εικονογραφία, σχεδιάζει γραφικά για βιντεοπαιχνίδια και ασχολείται με το μακιγιάζ στα social media. Το GNTM ήταν η πρώτη της επαγγελματική επαφή με το χώρο της μόδας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση της Ξένιας στο 4ο βίντεο.