Breaking News

Η εξομολόγηση του Τ. Σαμαρά: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να μη μιλάς στους γονείς για τη σeξουαλικότητά σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τρύφωνας Σαμαράς κάθισε στον καναπέ του Dot με εξομολογητική διάθεση και, αφού μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, είπε - μεταξύ άλλων - στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30 αν και έβγαζα χρήματα και μπορούσα να αυτοσυντηρηθώ. Όταν άνοιξα το πρώτο κομμωτήριο το '97 μάζευα σιγά - σιγά τα ρούχα και κάπως έτσι έφυγα από το σπίτι.

Οι γονείς μου ήξεραν τις επιλογές μου, γνώριζαν τα πάντα. Δεν ήταν εύκολο. Η εpωτική ζωή είναι πολύ προσωπική, δεν χρειάζεται να την πεις σε όλους. Δεν ξέρω... νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην το λες στους γονείς γιατί ποτέ δεν θα δεχτούν μία ιδιαιτερότητα. Αν είχα επιλογή δεν τους θα έλεγα για τη σeξουαλικότητά μου.

Η μητέρα μου πάντα μου "χτυπούσε" ότι "καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες". Πάντα με ισορροπούσε...

Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου, που ήταν όλες 60 χρονών και άνω... Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Πάντα, σαν παιδάκι, είχα μία ομπρελίτσα που μ' άρεσε ή τις κούκλες από τις ξαδέρφες μου. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου. Έλεγα "Αν δεν γίνω ηθοποιός ή μοντέλο, τότε θα γίνω κομμωτής"...

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου γιατί έμεινα σε ένα μάθημα. Είχα μείνει μετεξεταστέος στη Γ' Λυκείου και δεν πήγα... Είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη στις εξετάσεις της δραματικής σχολής, αλλά δεν πέρασα.

Μετά το στρατό πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη και τελικά έγινα κομμωτής στα σόου του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός σαν κομμωτής. Νωρίτερα, στα 15 μου, έπαιζα ως κομπάρσος σε ταινίες γιατί ήμουν ωραίος.

Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Όσο περνούν τα χρόνια είναι ακόμα χειρότερο. 

Στο χωριό μου, που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, αποφεύγω να πηγαίνω γιατί μου θυμίζει τη μαμά μου. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου μένουν εκεί, είναι αγρότες. 

Όταν ήμουν μικρός, στα 12 μου, ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος τότε. Με πήρε στην οικοδομή, αλλά δεν τα κατάφερα. Μάλιστα, μια φορά με είχανε πάρει σε μια δουλειά στην Αίγινα για να δουλέψω στην οικοδομή κι εγώ πήγαινα κι έκανα ηλιοθεραπεία. Δέκα μέρες μείναμε, γύρισα μαύρος».

Δείτε τη συνέντευξη.