Breaking News

Τα Χριστούγεννα της Kim Kardashian και η ηχηρή απουσία στις φωτογραφίες (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, η Kim Kardashian πέρασε οικογενειακά τα φετινά Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η 40χρονη  Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, στέλνοντας και τις ευχές της στους followers της.

Στις φωτογραφίες ποζάρει με τα παιδιά της, τις διάσημες αδελφές της και την ανιψιά της Dream, κόρη του Rob Kardashian, αναφέροντας ότι έκαναν ρεβεγιόν στο σπίτι της Kourtney.

Στις φωτογραφίες ηχηρή είναι η απουσία του συζύγου της Kanye West. Η πραγματική κατάσταση, την οποία βιώνει το ζευγάρι, παραμένει αδιευκρίνιστη. 

Τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι μετά το γνωστό παραλήρημα του 43χρονου ράπερ στο Twitter και τη δημόσια συγγνώμη του, που ακολούθησε, με την Kim Kardashian να επιβεβαιώνει τότε, μέσω stories στο Instagram, ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή. Τον Αύγουστο είχαν καταγραφεί να επιστρέφουν από διακοπές σε μία προσπάθειά τους να σώσουν το γάμο τους...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή είπε πριν λίγες ημέρες στο «E! News»: «Η Kim και ο Kanye ασχολούνται με τα δικά τους πράγματα και περνούν πολύ χρόνο χωριστά. Η Kim δεν ανησυχεί. Τον αφήνει να φεύγει και να είναι ο εαυτός του. Παραμένουν οικογένεια και έρχονται κοντά για τα παιδιά. Θα περάσουν χρόνο μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων».