Breaking News

Η εξομολόγηση του Βαλάντη: «Θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής» - Εκπλήσσει το νέο επαγγελματικό του βήμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δύσκολη κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού, μίλησε ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα αδιάβροχο.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά σχετικά με τη νέα επαγγελματική του ενασχόληση, παράλληλα με τη μουσική:

«Στην αρχή της πανδημίας, ψάχνοντας με το να προστατεύσω τον άνθρωπο και τα ρούχα του από τον ιό, ξεκίνησα και την ενασχόλησή μου γενικότερα με το αδιάβροχο, το ανδρικό και το παιδικό. Ασχολούμαι παράλληλα με τη μουσική με τα αδιάβροχα. Eίναι μίας χρήσης και πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, με τα οποία συνεργάζομαι».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε «Ζεις μόνος; Έχετε χωρίσει με τη σύντροφό σου;», ο Βαλάντης εξομολογήθηκε:

«Έχουμε χωρίσει με τη σύντροφό μου και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ για άνθρωπο. Είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων, που θα ήθελα πραγματικά να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο, θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής. 

Έχω τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Μόνο με την Κατερίνα (Κουκουτέγου) είχα παντρευτεί. Στην τελευταία μου σχέση δεν απέκτησα παιδί. Δεν πέρασα καλά.

Οι άνθρωποι ξεκινούν αλλιώς, αλλάζουν στην πορεία, παίζει πάρα πολύ υποκρισία... Και τον τελευταίο καιρό φανερώνονται οι άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι... Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες... Έδωσα πολλές ευκαιρίες για τις οποίες μετάνιωσα και γι' αυτό θέλω να τα διαγράψω όλα...».

Δείτε τη συνέντευξη.