Breaking News

Η. Παπαγεωργίου: Ο Snik, το GNTM, το «Pop Up» και τα «μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης που... γίνονται και διψήφια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια σπάνια συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο «The 2Night Show» μια από τις πιο hοt παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε για το modeling και τη σχέση της με τον σύντροφό της Snik... 

Νωρίτερα, το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε στα παρθενικά του βήματα στην τηλεπαρουσίαση και την εκπομπή «Pop Up».

Όταν ο Αρναούτογλου τη ρώτησε αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Τα μονοψήφια νούμερα; Φυσικά τα παρακολουθώ. Ε, γίνονται και διψήφια καμιά φορά. Η εκπομπή είναι δύο μήνες στον αέρα, είναι καινούρια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι η μία στην άλλη. Όλοι οι σταθμοί έχουν πρόβλημα και είναι λογικό».

«Δεν μετάνιωσα που έφυγα από το GNTM. Έκανε τον κύκλο του, τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Ήμουν δύο χρόνια, μου έδωσε το έναυσμα, με έβαλε στα πράγματα και με έκανε γνωστή στον κόσμο. Όταν υπάρχουν μαζί έντονες προσωπικότητες, αλλά σωστοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν. Έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε με στενοχωρεί το αλλάζω... Όπου κι αν βρίσκομαι το κλίμα το φτιάχνω προς το καλύτερο, προσπαθώ να είναι χαρούμενοι οι συνεργάτες μου» τόνισε η Ηλιάνα.

Για την κόντρα της με την  Ιωάννα Μαλέσκου απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, επισημαίνοντας ότι δεν έχει κάνει κανένα αρνητικό σχόλιο και πως ο κόσμος καταλαβαίνει την πρόθεσή της.

Δείτε τη συνέντευξη.