Breaking News

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Το πρώτο μήνυμα του νικητή του GNTM 3 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον τελικό του τρίτου κύκλου του Greece's Next Top Model μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ...

Το 20χρονο μοντέλο είχε αποχωρήσει από το GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, ωστόσο επέστρεψε στις 16 Νοεμβρίου, μέσω της διαδικασίας της δεύτερης ευκαιρίας.

Ο Ηρακλής δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, έφτασε μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη νίκη του, που του αποφέρει σημαντικά έπαθλα: χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels κι ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Επίσης, θα υπάρξει συνεργασία, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Στην πρώτη του ανάρτηση, που έκανε τα ξημερώματα στο Instagram, έγραψε: «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πώς αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία. Και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας».


Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα «Ηρακλής» το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.