Breaking News

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Από τον πρώτο χρόνο είχαμε καταλάβει ότι έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Καίτη Φίνου, το σeξι κoρίτσι της δεκαετίας του ‘80, κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για την τοξική σχέση που είχε με τον Στάθη Ψάλτη και το νυφικό που δεν φόρεσε.

Σε δηλώσεις της τον περασμένο Οκτώβριο, η Καίτη Φίνου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις απιστίες του αείμνηστου ηθοποιού... Αυτή τη φορά εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σeξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε βιντεοκασέτες μαζί και το διαπίστωσα! Δεν μπορώ να πω... τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, με τον Σταμάτη δεν είχαμε σχέση, αλλά κάναμε μια βιντεοκασέτα που είχε και λίγο... κι ο Σταμάτης είναι... "Παναγία μου, δεν πιάνεται το παιδί"! 

Τα '80s ήταν όνειρο... ανεμελιά, ανάσα... Τότε δεν φοβόταν κανένας, οι γυναίκες περπατούσαμε τη νύχτα στο δρόμο μόνες μας.

Nτρεπόμουν για το σώμα μου... Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να "λιώσει" σε ένα κρεβάτι. Ήμουν πολύ vτροπαλή... Πόνεσα, πέρασα κατάθλιψη και πάχυνα στα 40 μου...

Νομίζω η πιο εμπορική από τις ταινίες που έκανα ήταν το "Βασικά... Καλησπέρα σας"... Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Τον γνώρισα στον "Παρθενοκυνηγό". Τότε ήταν παντρεμένος, με δούλευε... 

Από τον πρώτο χρόνο είχαμε καταλάβει ότι έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά αρρώστησε η μητέρα μου και δεν ήθελα να της πω τίποτα για να μην τη στεναχωρήσω. Επίσης, μας κράτησε μαζί το γεγονός ότι έπρεπε να εμφανιζόμαστε σε ταινίες.

Μου έκανε πρόταση γάμου, έραβα το νυφικό και τελικά μου ανακοίνωσε ότι δεν παντρευόμαστε. Tου είπα "Εγώ ό,τι έκανα, το έκανα για να χαίρεται η μητέρα μου, μην τολμήσεις από εδώ και πέρα να με ενοχλήσεις ποτέ".

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν γιατί δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του και μου έλεγε ψέματα 5,5 χρόνια... Με τον Στάθη γίναμε οι καλύτεροι φίλοι όταν χωρίσαμε και περνούσαμε καταπληκτικά».

Η στιγμή που σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνό της για δουλειά και το Σπίτι του Ηθοποιού

«Έχω να δουλέψω 20 χρόνια, από το 2000. Μένω ακόμα στο Σπίτι του Ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοηθάει πολύ που μένω εκεί... Θα γίνω 62 πια, πρέπει να βγω και στη σύνταξη. Θα έχω τα λεφτά της σύνταξής μου κι αν κάποια στιγμή με διώξουν από το Σπίτι του Ηθοποιού, θα μπορώ να νοικιάσω και μια γκαρσονιέρα» τόνισε η Καίτη Φίνου.

Δείτε το βίντεο.