Breaking News

Μαρία Σολωμού: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό - Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και για τις ημέρες των εορτών μίλησε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα. Αυτό με στενοχωρεί γιατί είμαι "Christmas person". Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με το γιο μου και τον μπαμπά του (σ.σ. τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου). Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί να είμαι αναγκασμένη να κάνω διανυκτέρευση και να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου; Δεν μπορώ μετά να γυρίσω στο σπίτι μου; Δηλαδή με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά! Όχι, εμείς είμαστε... Σουηδοί και κάνουμε όλοι μαζί Πρωτοχρονιά!».

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Δεν είμαι καθόλου και είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους, που δεν θα τους πω. Με φοβίζουν γενικά τα εμβόλια, είτε είναι για covid είτε είναι για ιλαρά.

Αν γίνει υποχρεωτικό για τα παιδιά, θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα, εγώ μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω, που είναι ευπαθείς ομάδες. Δηλαδή αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Δείτε το βίντεο.