Breaking News

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου μένει με τον πατέρα του από 13 ετών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies», αλλά και για τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει ως παρουσιάστρια της εκπομπής μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

«Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό έπαθα εσωτερικό πανικό. Ήμασταν σίγουρες με τη Ντορέττα ότι είχαμε κολλήσει κι εμείς» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός ανέλυσε τη δική της εμπειρία από τις σχέσεις της, ενώ εξομολογήθηκε για το γιο της, που μένει με τον πατέρα του, τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15 ετών. Ευτυχώς, η εφηβεία του είναι πολύ διαφορετική από τη δική μου. Ο γιος μου είναι σπιτόγατος, εγώ ήμουν λίγο άγριο νιάτο". Περιμένω υπομονετικά πότε θα ξεσπάσει και θα μου έρθουν τα "χαστούκια". 

Μένει με τον μπαμπά του, έφυγε όταν ήταν 13 ετών. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα ότι στην εφηβεία θα μείνει μαζί του, γιατί εγώ είχα φοβηθεί ότι θα κάνει κάποια "επανάσταση τρελή". Και στην εφηβεία ο Μάριος μου το ζήτησε, όπως και έγινε».

Δείτε τη συνέντευξη.