Breaking News

Μάριον Μιχελιδάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει "μη γυρίσεις να με κοιτάξεις", γιατί τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά... Τον αποχαιρέτισα πολλές φορές στο αεροδρόμιο».

Η εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» είχε κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ τον περασμένο Οκτώβριο. Σε μία σπάνια συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show», η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, καθώς και για τη μεταπήδηση της από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. 

Η γοητευτική δημοσιογράφος ανέφερε τους διάσημους αστέρες του Χόλυγουντ, που έχει συναντηθεί, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή και την απώλεια των γονιών της, που τη σημάδεψε.

«Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μου έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Ζούσε στην Κρήτη κι εμείς στην Αθήνα. Αλλά η αγάπη ήταν πάντα δεδομένη και οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ καλή σχέση, που σημαίνει ότι δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι, εντάσεις, φωνές και τσακωμούς... Άρα δεν είχα βιώματα ενός παιδιού χωρισμένων γονιών, δεν το ένιωσα ποτέ» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει "μη γυρίσεις να με κοιτάξεις", γιατί τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά... Τον αποχαιρέτησα πολλές φορές στο αεροδρόμιο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.