Breaking News

My Style Rocks (Επεισόδιο 85) - Κουδουνάρης: «Όταν τελειώσει όλο αυτό δεν θα έρθει η κανονικότητα αλλά μια καινούργια ζωή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρκετές φορές οι διαγωνιζόμενοι στο My Style Rocks έχουν μιλήσει για τις δυσκολίες που έχουν όσον αφορά την ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους, αποτέλεσμα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Δεκέμβριου η Τζένη Γεωργιάδου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να εκφράσει προσωπικό παράπονο, καθώς τόνισε ότι όλοι οι παίκτες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Στέλιος  Κουδουνάρης της είπε:

«Να σου πω ότι δεν καταλαβαίνω, καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω να το ακούω... Είναι πολύ λογικό αυτό που είπες, αλλά πρέπει να βρείτε μία λύση.

Αυτή την περίοδο σκέφτομαι πως ό,τι έχουμε μάθει και ό,τι ξέρουμε απλά δεν υπάρχει πια. Όταν τελειώσει όλο αυτό, αυτή η κανονικότητα που λέμε θα γυρίσουμε, δεν θα είναι κανονικότητα αλλά μια καινούργια ζωή.

Κάπως πρέπει να συντονιστούμε με αυτή τη στιγμή που συμβαίνει, γιατί είμαστε σε μία κατάσταση, όπως είναι ένας διαγωνισμός, ο οποίος έχει άλλα δεδομένα, τα οποία άλλαξαν από μόνα τους χωρίς να το θέλουμε. Πες ότι είναι μία δυσκολία του παιχνιδιού, που λέει "Θα μένετε εδώ με ό,τι ρούχα έχετε και βγάλτε άκρη". Κάπως έτσι είναι...».

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν η Έρη Λώλη και η Τζένη Γεωργιάδου. Ακολούθησε η ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, που ανέδειξαν νικήτρια της ημέρας την Έρη Λώλη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 85 στο 3ο βίντεο.