Breaking News

Η τρυφερή φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με τον πατέρα του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ανδρέας Γεωργίου συγκίνησε τους followers του με την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα του το 1982, όταν ο ίδιος ήταν μωρό.

Σε hashtag που έχει στη λεζάντα, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και δημιουργός των «8 Λέξεων» αναφέρει ότι του λείπει ο πατέρας του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε χάσει τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών, όταν ο ιός του AIDS χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του. Για την απώλειά της είχε μιλήσει το περασμένο έτος στην Ελεονώρα Μελέτη (δείτε το βίντεο στο τέλος).

Το 2014, ένα χρόνο μετά την απώλειά του πατέρα του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σε περιοδικό:

«Για πολλά χρόνια κατηγορούσα τον πατέρα μου για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του. Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρεσα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε "Ανδρέα, θα φτάσεις 20 χρόνων και θα καταλάβεις". Πράγματι, έτσι ήταν. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Ψαράς, αλλά σοφός! Περπατημένος άνθρωπος. Σκέψου ότι έφυγε από ένα ψαροχώρι της Κύπρου και τα κατάφερε στο Λονδίνο. Οτιδήποτε περνούσε από τα χέρια του το έφτιαχνε. Είχε παλέψει με τα κύματα με άγριο καιρό, ήταν άνθρωπος δυνατός, σκληραγωγημένος και πολύ όμορφος. Μακάρι να είχα καταλάβει νωρίτερα την τόλμη του να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, παρόλο που ήταν ψαράς. Αυτά δεν μπορούσα να τα δω όταν ήμουν μικρός».

Δείτε την ανάρτησή του.


Το απόσπασμα με την εξομολόγησή του στην Ελεονώρα Μελέτη το περασμένο έτος.