Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 94: Αποχώρησε ο Χρήστος Παντελίδης - Η εξάδα του τελικού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είχε ανακοινώσει χθες η Κατερίνα Στικούδη, στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου σημειώθηκε η τελευταία αποχώρηση, πριν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά η Αρετή Λις και ο Μηνάς Αηδόνης. Ακολούθησε η ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, που ανέδειξαν νικητή της ημέρας τον Μηνά Αηδόνη.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, η Έρη Λώλη, ο Χρήστος Παντελίδης και η Τζένη Γεωργιάδου (ισοβάθμησε με τον Χρήστο) αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς σημείωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες (οι βαθμολογίες αφορούσαν το σύνολο από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, Πέμπτη).

Η Έρη Λώλη σώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ οι κριτές έσωσαν τη Τζένη Γεωργιάδου. Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει ο Χρήστος Παντελίδης, με τον Σπύρο Νικολαΐδη να παραμένει στο σόου μόδας.

Στον τελικό της Κυριακής πέρασαν οι: Αρετή Λις, Μηνάς Αηδόνης, Κάτια Φουρτούνη, Τζένη Γεωργιάδου, Έρη Λώλη και Σπύρος Νικολαΐδης.

Δείτε την αποχώρηση. Ολόκληρο το επεισόδιο 94 στο 2ο βίντεο.