Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 93: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση πριν τον τελικό - Ο guest κριτής και η νικήτρια της ημέρας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Άρτεμις Καραβουσιάνη, στο επεισόδιο του My Style Rocks της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Στικούδη προανήγγειλε ακόμη μία αποχώρηση πριν τον τελικό, η οποία θα γίνει την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα είπε στους τηλεθεατές: «Έξι θα είναι οι φιναλίστ μας. Έξι θα είναι οι πρωταγωνιστές που θα καταφέρουν να φτάσουν την Κυριακή στον μεγάλο τελικό. Η συνολική βαθμολογία στο τέλος της εβδομάδας θα συνυπολογιστεί με τις δικές σας ψήφους κι έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής ή η νικήτρια του My Style Rocks».

Στη συνέχεια ανακοίνωσε στους παίκτες: «Σήμερα θα παραμείνετε επτά, αύριο όμως θα γίνετε έξι. Αύριο ένας από εσάς θα φύγει από την παρέα μας και δεν θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό».

Να σημειωθεί ότι καλεσμένος ήταν ο Makeup Artist και Creative Director της εταιρίας Semilac, Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος συμμετείχε ως guest κριτής, παίρνοντας θέση δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις ισοβάθμησαν η Κάτια Φουρτούνη και η Έρη Λώλη. Ακολούθησε η ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, που ανέδειξαν νικήτρια της ημέρας την Κάτια Φουρτούνη.

Δείτε το επεισόδιο 93.