Breaking News

Η εξομολόγηση της Ναταλί Κάκκαβα: «Φόβος και πανικός... Δεν θα ξεχάσω αυτές τις ώρες» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία προσωπική της εμπειρία μοιράστηκε στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης η Ναταλί Κάκκαβα, συγκλονίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα έγραψε σε ανάρτησή της:

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα... Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν... Φόβος και πανικός... Κυρίως για τα παιδιά μου... Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε...

Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη... Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτέ να κλαίμε..

Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδένωμα μαστού.. Ανακούφιση.. Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλά γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα.. Να μη με χρειάζονται άλλο..

Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο.. Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια.. Μέχρι να ακούσω το "Ολα καλά" η καρδιά μου πάει να σπάσει..

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.. Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν.. Το χρωστάμε πάνω απ' όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν...».