Breaking News

Χριστούγεννα με OpenMyCinema

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο μαγικός κόσμος του σινεμά και τα Χριστούγεννα στο OPEN. Αγαπημένες ταινίες θα απολαύσουν οι τηλεθεατές και τις γιορτές στο OpenMyCinema. 

Τρίτη 22/12 στις 20.00

Ανταρκτική στα όρια του αδύνατου - Eight Below

Σκηνοθεσία: Φρανκ Μάρσαλ
Πρωταγωνιστούν: Πολ Γουόκερ, Τζέισον Μπίγκς, Μπρους Γρίνγουντ

Το κοφτερό κρύο αναγκάζει δύο εξερευνητές της Ανταρκτικής να εγκαταλείψουν τα ελκηθρόσκυλά τους, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αφιλόξενες συνθήκες. Μια συγκινητική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, που υπόσχεται έντονα συναισθήματα και υμνεί την έννοια της αφοσίωσης και της φιλίας.

Τετάρτη 23/12, στις 20:00

Το θαύμα των Χριστουγέννων - A Christmas Star

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έλσον
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Τζέιμς - Κόλλιερ, Σουράν Τζόουνς, Μπράν Βον

Γεννημένη κάτω από το άστρο των Χριστουγέννων, η Νοέλ πιστεύει ότι έχει το χάρισμα να κάνει θαύματα. Έτσι, όταν ο δολοπλόκος εργολάβος Μακέροντ απειλεί την ήρεμη ζωή της, εκείνη και οι φίλοι της αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την ικανότητά της και να σώσουν το χωριό τους.

Τετάρτη 23/12 στις 21:45

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ - Mr And Mrs Smith

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν
Με τους: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει βαρεθεί τον έγγαμο βίο, βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν ανακαλύπτει ότι είναι και οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι που έχουν προσληφθεί από δυο ανταγωνιστικές εταιρίες για να καταστρέψει ο ένας τον άλλον.

Πέμπτη 24/12 στις 20.00

Άγιος Βασίλης για κλάματα - Santa Who?

Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Ντέαρ
Πρωταγωνιστούν: Λέσλι Νίλσεν, Στίβεν Έκχολντ, Ρόμπιν Λάιβλι

Ο Άγιος Βασίλης παθαίνει αμνησία μετά από μια τυχαία πτώση από το έλκηθρο του και μόνο η αθωότητα ενός μικρού παιδιού μπορεί να τον σώσει. Στο μεταξύ, ο Άγιος Βασίλης έχει να αντιμετωπίσει και τη δυσπιστία ενός δημοσιογράφου.

Πέμπτη 24/12 στις 22.00

Το κόλπο της ζωής μας - The Love Punch

Σκηνοθεσία: Τζόελ Χόπκινς
Πρωταγωνιστούν: Έμμα Τόμσον, Πιρς Μπρόσναν, Τάπενς Μίντλετον

Τα μελλοντικά πλάνα του Ρίτσαρντ, ενός διαζευγμένου μεσήλικα, για μια ξέγνοιαστη ζωή ως συνταξιούχος, διακόπτονται απότομα όταν ανακαλύπτει ότι η εταιρία του, την οποία πούλησε, έχει πτωχεύσει και η σύνταξη η δική του αλλά και των πρώην υπαλλήλων του έχουν εξαφανιστεί! Αποφασίζει τότε να στρατολογήσει την πρώην σύζυγό του, Κέιτ και μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι κατευθύνονται στην Γαλλία για να ξεσκεπάσουν τον απατεώνα επιχειρηματία που ευθύνεται για την κλοπή των χρημάτων.

Παρασκευή 25/12, στις 14:00

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών - Dead Poets Society

Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ, Ίθαν Χοκ

Ένας καθηγητής αγγλικής φιλολογίας εμπνέει τους μαθητές ενός συντηρητικού αμερικανικού σχολείου μέσα από τον ανορθόδοξο, για το σχολείο και την εποχή, τρόπο διδασκαλίας του, μαθαίνοντας τους ότι η ποίηση δεν υπάρχει μόνο στα βιβλία αλλά και στη ζωή.

Παρασκευή 25/12 στις 20:00

Σταχτοπούτα - Cinderella

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς, Κέιτ Μπλάνσετ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ,Ρίτσαρντ Μάντεν

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη Σταχτοπούτα αναγκάζεται να εργαστεί σαν υπηρέτρια για την άκαρδη μητριά της και τις δυο κακομαθημένες θυγατέρες της. Η τύχη της όμως μοιάζει να αλλάζει, όταν γνωρίζει και γοητεύει τον νεαρό πρίγκιπα του βασιλείου, Κιτ.

Κυριακή 27/12 στις 21.00

Στιγμιαία οικογένεια - Instant Family

Σκηνοθεσία: Σον Άντερς
Πρωταγωνιστούν: Μάρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Ιζαμπέλα Μέρσεντ

Ένα νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει τρία αδέλφια, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι οι καλές προθέσεις δεν είναι αρκετές για την ανατροφή τους.

Κυριακή 27/12, στις 23:30

Πεθερικά της συμφοράς - Meet The Fockers

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόατς
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τέρι Πόλο

Μεγάλη συμφορά κυριαρχεί για το νοσοκόμο Γκρεγκ Φόκερ όταν ο σεμνότυφος πεθερός του, πρώην πράκτορας της CIA, ζητά να συναντήσει τους ασυνήθιστους γονείς του. Οι οικογενειακές σχέσεις οδηγούνται ξανά σε ξέφρενες καταστάσεις με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.