Breaking News

Στέφανος Κορκολής και Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησαν για τη μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη συζήτησαν για όλα στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στη μάχη τους με τον καρκίνο.

Ο δημοφιλής συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής μίλησε για τη συνεχή μάχη του με τον καρκίνο, που δεν τελειώνει ποτέ, τονίζοντας ότι όλη αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να πετάξει τους «τοξικούς» ανθρώπους από τη ζωή του.

«Σε μένα έρχεται και φεύγει, είναι μία διαρκής μάχη. Θεωρώ ότι το βασικό είναι πως πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο... Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπάει ανεξαιρέτως και αλλάζει τη ζωή σου. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δεχτείς» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κορκολής.

Από την πλευρά της η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας αποκάλυψε πως τελείως συμπωματικά διέγνωσε σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στον μαστό, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε: «Ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας και αποδείχθηκε ότι ήταν κακό. Ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε, αφαιρέθηκε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε να κάνω έλεγχο κάθε 6 μήνες. Και κάνω εξετάσεις γιατί έτσι πρέπει».

Δείτε το βίντεο.