Breaking News

Σφακιανάκης: Αναβάλλεται επ' αόριστον η εκδίκαση της υπόθεσης - Ένταση στο Πρωινό μεταξύ Σκορδά - Κούγια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με την οποία η εκδίκαση της γνωστής υπόθεσης του τραγουδιστή αναβάλλεται αορίστως.

Η αναβολή έγινε κατόπιν συνεννοήσεως του Αλέξη Κούγια με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών. «Η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

«Πιθανολογώ ότι η εκδίκαση θα γίνει μετά το Μάρτιο του 2021» είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό σε ζωντανή σύνδεση. Και πρόσθεσε:

«Μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά συγκεκριμένων αστυνομικών. Όχι ακριβώς αυτών που τον συνέλαβαν. Για έναν υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα γιατί φέρεται σαν να γνώριζε κάτι και στοχευμένα, ουσιαστικά, προσπάθησε να εξευτελίσει τον κ. Σφακιανάκη. Τον κατέβασε σχεδόν δια της βiας από το αυτοκίνητό του. Επίσης, με έχει σοκάρει η διαπόμπευσή του, με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του τη νύχτα από την αστυνομία. Την επόμενη μέρα, λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν με χειροπέδες στα δικαστήρια, μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις, για να τον εξευτελίσουν».

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να συζητήσει μαζί του και να του θέσει ερωτήσεις, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας της είπε: «Μην με διακόπτετε γιατί θα φύγω».

Μετά από νέα απόπειρα της παρουσιάστριας να τον ρωτήσει, ο ποινικολόγος της είπε: «Θα με αφήσετε να μιλήσω; Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω... Ακούστε με να τελειώνουμε». 

«Με απειλείτε ότι θα φύγετε γιατί θέλω να κάνω μία ερώτηση;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με τον Αλέξη Κούγια να λέει στη συνέχεια:

«Δεν θέλω να συνεχιστεί η συζήτησή μας επί αρκετή ώρα... Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας... Τελείωσα την παρουσία μου, ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε όταν θα γίνει η δίκη. Να είστε καλά».

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη και - πριν περάσει σε διαφημίσεις - είπε: «Κύριε Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα... Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν μας άφησε να ρωτήσουμε;».

Δείτε το βίντεο.