Breaking News

The Voice: Ξεκίνησαν τα Knockouts - Η επιστροφή της Λ. Νάργες και η συνάντηση της Ε. Ζουγανέλη με τον πατέρα της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις 9 το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε η φάση των knockouts του «The Voice of Greece». Τα τριάντα ταλέντα, που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του, ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, όμως, μόνο ένας από την κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης, μία δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται με τον δικό του τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια μας μεταφέρει η Λάουρα Νάργες, η οποία επέστρεψε στο Voice, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Τέσσερις καλλιτέχνες προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στους coaches: Στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη βρίσκεται ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει κοντά του τον Στέλιο Ρόκκο.

Δείτε τα βίντεο.