Breaking News

Το «εορταστικό φόρεμα» στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», που θα προβληθεί το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, προτρέπει τις γυναίκες να υψώσουν τα ποτήρια τους στο μέλλον πιο καλοντυμένες από ποτέ.

«Το κυνήγι του τέλειου φορέματος» 

Ακόμα κι αν το φετινό ρεβεγιόν είναι πολύ διαφορετικό εξακολουθεί να αποτελεί  ευκαιρία για να φορέσουμε το καλύτερό μας φόρεμα. Άλλωστε, το πάρτι αρχίζει από την προετοιμασία!

Οι «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» συνεχίζουν με νέα επεισόδια, που έρχονται ακόμα πιο κοντά στην κοινωνική διάσταση της μόδας και στις τάσεις που γεννά η ίδια η ζωή.

Ξεχωριστές γυναίκες, όπως οι Ιωάννα Παππά, Ρένα Μόρφη, Ράνια Τζίμα, Κατερίνα Ντούσκα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Kid Moxie (a.k.a. Έλενα Χαρμπίλα) κ.ά. μοιράζονται με την Κάτια Ζυγούλη αγαπημένες συνήθειες, εμπειρίες, αναμνήσεις και ενδυματολογικές επιλογές συνδεμένες με το προσωπικό τους στιλ αλλά και την απαιτητική καθημερινότητά τους.

Διακεκριμένοι δημιουργοί, όπως ο Άγγελος Μπράτης, ο Βρεττός Βρεττάκος αλλά και insiders από διαφορετικούς τομείς, προτείνουν αληθινές λύσεις και απαντήσεις σε πραγματικά ερωτήματα, που μας αφορούν.

Μετρώντας αντίστροφα για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», που μεταδίδεται το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1, μας προτρέπει να υψώσουμε τα ποτήρια μας στο μέλλον πιο καλοντυμένες από ποτέ!

Το απόλυτα προσωπικό και λαμπερό στιλ της Ρένας Μόρφη βρίσκει έκφραση στο ατελιέ του Maison Faliakos, όπου παρέα με την Κάτια Ζυγούλη αναζητούν το τέλειο party look και ταξιδεύουν στις γεμάτες μουσική γιορτινές αναμνήσεις της τραγουδίστριας.

Το πάρτι συνεχίζεται στο ατελιέ του Βρεττού Βρεττάκου, αλλά και στο Χόλιγουντ, όπου ταξιδεύουν τα luxury couture κομμάτια του διεθνώς αναγνωρισμένου δημιουργού. Το ιδανικό φόρεμα για πάρτι φορέθηκε από την Τζένιφερ Λόπεζ και έχει την υπογραφή του σχεδιαστή με τον οποίο επιλέγουν να συνεργάζονται η Beyoncé αλλά και η Björk.

Για τους σχεδιαστές δημιουργικού κοσμήματος Μαρία Μάστορη και Κώστα Αργυρίου, αφού το «μέσα» είναι αυτή την εποχή το «νέο έξω», οφείλουμε στον εαυτό μας το να φορέσουμε κάτι τόσο εξαιρετικό όσο, τουλάχιστον, ένα εντυπωσιακό κόσμημα σαν υπενθύμιση πως γύρω μας υπάρχουν και όμορφα πράγματα ικανά να φωτίσουν τις ημέρες μας και όταν τα φώτα της γιορτής θα έχουν σβήσει.


Παρουσίαση-αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη
Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα
Σύμβουλος περιεχομένου: Έλις Κις
Αρχισυνταξία: Βιβή Μωραΐτου – Ιωάννα Μιχελάκου
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης
Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ
Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς
Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions