Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Χάρης Χριστόπουλος και η αγαπημένη του Anita Brand, που έγιναν γονείς τον περασμένο Ιούλιο, θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με το γιο τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Love it» από το σπίτι του, που έχει έναν στολισμό - υπερπαραγωγή. Ο γνωστός φωτογράφος είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου:

«Μέχρι να ενηλικιωθεί θα γίνεται ένα πανηγύρι. Τα έχω φέρει όλα εδώ, ό,τι υπάρχει. Ό,τι δέντρο βρήκα το πήρα. Είμαι σίγουρος ότι ο γιος μου θα γίνει ηλεκτρολόγος. Από τον πρώτο μήνα τρελαίνεται με τα φωτάκια, τα κοιτάζει για ώρες. Του έχω διακοσμήσει με φωτάκια και το καρότσι και του έχω βάλει και δέντρο με φωτάκια!

Πάμε βόλτα το γύρο της Ακρόπολης. Έχω ηχείο στο καρότσι και ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αστυνομικοί, υπάλληλοι του δήμου, Κινέζοι, Γιαπωνέζοι μας τραβάνε φωτογραφίες και γελάνε... Το καρότσι είναι σαν άρμα στο καρναβάλι της Πάτρας!».

Κάποια στιγμή ακούστηκε κλάμα. Η Anita Brand αποχώρησε για λίγο από το πλάνο και όταν επέστρεψε κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρό.


Πριν λίγο καιρό ο Χάρης Χριστόπουλος είχε γράψει στο Instagram: «Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννούλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας..... Φέτος μας ευλόγησε ο Θεός και είμαστε τρεις. Έχουμε το Χριστοπουλάκι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφίες). Η Άννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δέντρα η Άννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης».