Breaking News

Ben Affleck - Ana de Armas: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους χώρισαν τη Δευτέρα που πέρασε, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης.

Ο Ben Affleck καταγράφηκε για πρώτη φορά - μετά τις φήμες χωρισμού - τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι του να παραλάβει μια παραγγελία και έδειξε να είναι εμφανώς αδυνατισμένος (δείτε φωτογραφίες πιο κάτω).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι ο χωρισμός έγινε σε φιλικό κλίμα, ωστόσο άλλες αναφέρουν ότι η Ana de Armas του είπε να χωρίσουν μέσω τηλεφώνου.

Μια πηγή είπε την Τρίτη στο People: "Ο Ben έχει αναστατωθεί από το χωρισμό, καθώς ήθελε πραγματικά να λειτουργήσει η σχέση τους".

"Η σχέση τους ήταν περίπλοκη. Η Άννα είναι νέα και περιπετειώδης. Όταν δεν εργάζεται, θέλει να ταξιδεύει. Δεν θέλει να εγκατασταθεί στο Λος Άντζελες. Ο Ben πρέπει να ζήσει στο Λος Άντζελες λόγω των παιδιών του" πρόσθεσε η πηγή.

Αντίθετα, μια άλλη πηγή είπε: "Ο χωρισμός ήταν αμοιβαίος και εντελώς φιλικός. Βρίσκονται σε διαφορετική φάση στη ζωή τους, αλλά υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός".

Να σημειωθεί ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ 48χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός γνώρισε την 32χρονη ηθοποιό στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water». Οι πρώτες φωτογραφίες τους είχαν έρθει στη δημοσιότητα στις αρχές Μαρτίου 2020.

Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Ana de Armas είχε μετακομίσει από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.