Breaking News

Δανάη Μπάρκα: «Τελείωσε η εκπομπή και ήμασταν 20 λεπτά σοκαρισμένοι και τρέμαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη περί ψυχολογικής βίας, που έκαναν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Ζέτα Δούκα και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega είπε στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάρκα:

«Δεν το περιμέναμε, αλίμονο... Είναι μεγάλη μας χαρά το ό,τι δύο άνθρωποι, η Ζέτα και η Ευδοκία, αισθάνθηκαν άνετα στη συγκεκριμένη εκπομπή να καταθέσουν την ιστορία τους και την ψυχή τους. Αν μπορούμε κάτι να ονομάσουμε επιτυχία, αυτό είναι ότι κάποιος αισθάνθηκε άνετα σ' αυτό το περιβάλλον. Ωστόσο, όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία, μου φαίνεται λίγο οξύμωρο.

Τελείωσε η εκπομπή και ήμασταν 20 λεπτά σοκαρισμένοι και τρέμαμε γιατί αυτό, όταν το ζεις και ξέρεις ότι ειπώθηκε live, σαφώς και είσαι σε πανικό. Προσπαθούσαμε κυρίως να ηρεμήσουμε και να συμπαρασταθούμε στη Ζέτα, η οποία ήταν πολύ πιο σοκαρισμένη από εμάς. Ήρθε μετά και μια συνάδελφός μας και φίλη της Ζέτας και κάτσαμε όλοι μαζί αρκετή ώρα. Το θέμα μας ήταν η Ζέτα.

Δυστυχώς υπάρχει το κάρμα... Όταν έχεις φερθεί άσχημα και υπάρχουν καταγγελίες ονομαστικές, νομίζω ότι κάπου θα σε βρει».

Δείτε το βίντεο.