Breaking News

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Η βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι του μπάνιου... είμαι σώγαμπρος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη ζωή του, το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μικρός, τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους Εύα. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός είπε:

«Γεννήθηκα στη Ζυρίχη και ήρθα στην Ελλάδα 2 ετών, στο Κρυονέρι Μεσολογγίου. Όταν ήμουν 6 ετών χώρισαν οι γονείς μου και στη συνέχεια έμεινα με τη μαμά μου. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου έμεινε με τον πατέρα μου και τους έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο.

Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε στη δουλειά, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Μετά τον χωρισμό με τη Βάσω δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω σχέση. Μου πήρε ένα χρόνο περίπου να ξανακάνω σχέση. Δεν ήθελα ποτέ να αναλώνομαι σε σχέσεις δεξιά - αριστερά και να τρέχω και να μην φτάνω. Είμαι "σχεσάκιας". Πρέπει να υπάρχει μία ηρεμία στα προσωπικά για να αντέξεις στα επαγγελματικά.

Ο γάμος με τη Βάσω έγινε γιατί υπήρχε το παιδί. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Θεωρώ ότι και η συγκατοίκηση γάμος είναι. Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι στο μπάνιο είναι γάμος! Η  βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι!

Εγώ την έβαλα την οδοντόβουρτσα στο μπάνιο της Κατερίνας, είμαι σώγαμπρος, πήγα εγώ στο σπίτι της. Δεν αισθάνομαι παντρεμένος, αλλά ότι συγκατοικώ. Το παντρεμένος - χωρισμένος μου φαίνεται ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Απλά θεωρώ ότι η συγκατοίκηση και ο γάμος έχουν την ίδια σημασία.

Δεν το αποκλείω, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω ένα ακόμα παιδί. Είναι και μία απόφαση που δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από τη σύντροφό μου. 

Η κόρη μου Εύα είναι τώρα 7 ετών. Συζητάμε με τη Βάσω τα πάντα για την Εύα. Αφήνω και πράγματα να τα αποφασίσει εκείνη. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Βάσω στο μεγάλωμα του παιδιού μας. Είναι εξαιρετική και την εμπιστεύομαι».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.