Breaking News

Ε. Καρακάση: «Στα 17 μου η ζυγαριά έδειχνε 100 κιλά. Έπεσα στα 49 και αισθανόμουν χοντρή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή ήταν η σειρά της Ελένης Καρακάση να καθίσει στον καναπέ του Dot. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες", ενώ συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στη μάχη με τα κιλά που δίνει από μικρό παιδί.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Καρακάση εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Είμαι παντρεμένη από το 2006, ο σύζυγός μου είναι μουσικός και τραγουδιστής. Είναι στην ίδια μοίρα με μας τους ηθοποιούς, λόγω κορονοϊού. Το περνάμε μαζί το λούκι. Ο ένας στηρίζει τον άλλον.

Όσες φορές σταματάω να σκέφτομαι το θέμα τον κιλών, αφήνομαι... Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες.

Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου και μάλιστα εκείνου που είναι από παιδί χοντρός - και μιλάω για μένα γιατί πάντα πιστεύω ότι είμαι ένας χοντρός άνθρωπος -, είναι πολύ διαφορετική από αυτόν που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει 10 κιλά παραπάνω.

Όταν εγώ ήμουν ένα παιδί 17 ετών και ανέβαινα στη ζυγαριά και έβλεπα να γράφει 100 κιλά, ενώ έπρεπε να ήμουν περίπου 50 βάσει του ύψους μου, σημαίνει ότι είχα πάνω μου έναν επιπλέον άνθρωπο. 

Είναι ένα δύσκολο ταξίδι και πάντα υπάρχει ο φόβος ότι θα ξαναδείς αυτό το νούμερο πάνω στη ζυγαριά.

Έχω βρεθεί στη φάση να είμαι 49 κιλά και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να με βλέπω χοντρή, όπως αισθάνονται όσοι παθαίνουν νευρική ανορεξία. Πραγματικά δεν βλέπεις τον εαυτό σου... Έχοντας κάνει τόσο κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες, είμαι πολύ τυχερή που είμαι υγιής.

Στην τρίτη Λυκείου ήμουν στη θεατρική ομάδα της Κάρμεν Ρουγγέρη, που μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, καθώς μου πρότεινε να χάσω μερικά κιλά. 

Ξέρετε πόσα κοροϊδευτικά σχόλια έχω ακούσει σαν παιδί; Τι λέγανε στη μάνα μου και σε μένα; Δεν γίναμε ξαφνικά ρατσιστές στην Ελλάδα επειδή ήρθαν οι ξένοι στη χώρα μας, πάντα ήμασταν. Πάντα θα κοροϊδέψουμε αυτόν που έχει το μεγαλύτερο από εμάς ελάττωμα».

Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε κόψει τα μαλλιά της γιατί από τις δίαιτες της έπεφταν λόγω αβιταμίνωσης, ενώ πρόσθεσε: «Τώρα είμαι καλά. Τότε που ήμουν πολύ αδύνατη ήμουν δυστυχισμένη. Το σωστό βάρος είναι αυτό στο οποίο νιώθεις καλά».

Δείτε τη συνέντευξη.