Breaking News

ELIF: Επεισόδια 761 - 762, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 21/1/21 - Επεισόδιο 761: Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί και του λέει πως η Γιλντίζ θα φτιάξει κάτι πολύ ωραίο για δείπνο. Ο Σαφάκ ρωτάει την Τουλάι αν τελικά η Ζουλιντέ θα επιστρέψει στο μαγαζί αλλά η Τουλάι του εξηγεί πως δεν θέλει. Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Σαφάκ βλέπει στο δρόμο τη Ζουλιντέ με τον γιο της αλλά εκείνη αλλά κατεύθυνση για να μη συναντηθούν. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της είπε η Λεμάν.

Η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν της πηγαίνει φαγητό αλλά δεν το τρώει. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει και να πάει να βρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ πηγαίνει νωρίς σπίτι του και η Χουμεϊρά χαίρεται. Ο Ταρίκ κρύβει ένα κόσμημα, που έχει αγοράσει για τη Ράνα. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό λέγοντας πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Κερέμ νοσταλγεί τη Ρεϊχάν ενώ ταυτόχρονα είναι σκεπτικός σχετικά με τις κινήσεις του Ταρίκ. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ βλέπει πως ο γιος της είναι πολύ προβληματισμένος αλλά εκείνος το αποδίδει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις...

Παρασκευή 22/1/21 - Επεισόδιο 762: Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Συζητάνε για το επαγγελματικό ταξίδι του Κερέμ στο Μιλάνο. Η Παρλά προτείνει να πάνε μαζί. Ο Κερέμ δεν θέλει αλλά εκείνη επιμένει και η Χουμεϊρά την υποστηρίζει. Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να πάει να ζητήσει τα ενοίκια από τα σπίτια, που νοικιάζουν. Ο Σαφάκ της λέει πως ζήτησαν λίγες μέρες περιθώριο και εκείνος συμφώνησε. Η Λεμάν δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του γιου της και αποφασίζει να χειριστεί την κατάσταση με τον δικό της τρόπο.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της δίνει το δώρο της και εκείνη τον συγχωρεί. Αργότερα πηγαίνουν μαζί στην εταιρία. Η Ράνα του λέει πως είναι ενθουσιασμένη με το επικείμενο ταξίδι στο Μιλάνο αλλά ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα πάει γιατί έχει πολλή δουλειά. Η Ράνα του λέει πως πρέπει να έρθει γιατί είναι μια ευκαιρία για να περάσουν χρόνο μαζί. Αν την αγαπάει, θα έρθει. Ο Ταρίκ όμως έχει κανονίσει πολλές δουλειές με τον Ζαφέρ. Αργότερα επισκέπτεται τη Βιλντάν στο σπίτι που μένει με την Ελίφ. Της δίνει χρήματα και της λέει πως ίσως επιστρέψει σύντομα στην έπαυλη.

Η Βιλντάν χαίρεται όταν το ακούει αλλά στη συνέχεια, όταν το καλοσκέφτεται δεν καταλαβαίνει πως άλλαξε γνώμη. Ο Ταρίκ κανονίζει ένα ταξίδι με πλοίο με επιβάτες μια γυναίκα και ένα παιδί. Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της. Θυμάται που κάποτε η Μελέκ της είχε μάθει το τριψήφιο νούμερο της αστυνομίας αν βρεθεί σε κίνδυνο. Η Ελίφ σκέφτεται να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της Βιλντάν...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ