Breaking News

«Οι Μεν και οι Δεν» - Μοναδικό flashback από τον Σ. Μάινα: «Θα πω ένα περιστατικό που μου έκανε εντύπωση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σ' ένα μοναδικό flashback, ο Στέλιος Μάινας θυμήθηκε στην κάμερα του Dot όμορφες ιστορίες πίσω από τις μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της καριέρας του.

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1993 έως το 1996.

Ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο, συνήθως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι συντελεστές της σειράς συναντιούνται, συνήθως στο σπίτι του. Νωρίτερα είπε για τη σειρά:

«Δεν ήταν απλά μία κωμική σειρά. Ήταν μία τρελή σειρά, για την οποία στην αρχή το κανάλι είχε πολλά ερωτηματικά, αλλά επέμεινε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και έγινε πραγματικότητα

Εγώ ήμουν ο "χάχας" της παρέας. Διέκοπτα συνέχεια το γύρισμα γιατί μ' έπιαναν τα γέλια. Και μονίμως η Φωτεινή Κοτρώτση (η σκηνοθέτις) διέκοπτε το γύρισμα και μου έλεγε "Έλα ρε Μάινα, να κάνουμε λίγο δουλειά!".

Όταν συζητούσαμε κάτι με τους δημιουργούς Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά το έγραφαν και το έκαναν πραγματικότητα.

Θα πω ένα περιστατικό, που μου έκανε εντύπωση και το χρησιμοποιώ ως "σημαία" στην καριέρα μου. Ήταν τις ημέρες των Χριστουγέννων, το '94 ή το '95, αν θυμάμαι καλά. Με είχαν καλέσει σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να μιλήσω για τη σειρά. Η χριστουγεννιάτικη εκπομπή θα γινόταν σε κρουαζιερόπλοιο και ξεκίνησα να πάω στον Πειραιά. 

Ήταν Κυριακή πρωί, προπαραμονή Χριστουγέννων. Είχε κρύο και σταμάτησα με το παλιό Renault μου σε κάποια φανάρια του Πειραιά. Ο δρόμος ήταν έρημος και ήρθε δίπλα μου ένα Datsun. Ο τύπος με παρατήρησε προσεκτικά, εγώ δεν είπα τίποτα. Κατέβασε το τζάμι του αυτοκίνητου και μου είπε "Μάινα, πες καμιά μ@λ@κί@ να γελάσουμε!"

Τότε, λοιπόν, κατάλαβα ότι η πραγματικότητα είναι αυτή. Δηλαδή, ναι μεν διασκεδάζουμε τον κόσμο, αλλά ας μην παίρνουμε τον εαυτό μας τόσο πολύ στα σοβαρά, ότι κάνουμε κάτι συγκλονιστικό, πως όλη η Ελλάδα περιμένει κάτι να κάνουμε εμείς. Κάνουμε μία δουλειά, διασκεδάζουμε τον κόσμο και  μέχρι εκεί...».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Πολίτικη κουζίνα» και τη σειρά «Το νησί»,  που ήταν από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές.

Δείτε το βίντεο.