Breaking News

ELIF: Επεισόδια 766 - 767, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 28/1/21 - Επεισόδιο 766: Ο Σαφάκ λέει στην Ζουλιντέ πως θα νιώθει τύψεις αν δεν επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Σαφάκ είναι γοητευμένος από εκείνη και η Ζουλιντέ νιώθει το ίδιο αλλά κανείς από τους δυο δεν τολμάει να το πει. Ο Σαφάκ για να την πείσει να επιστρέψει στη δουλειά της υπόσχεται να πει στη μητέρα του πως ανάμεσα τους δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί τίποτα και η Ζουλιντέ νιώθει αμήχανα. Λίγο μετά του λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι της και φεύγει λυπημένη.

Ο Βεϊσέλ αργεί να πάει στη δουλειά του και η Τουλάι του ζητάει να ετοιμαστεί γρήγορα. Τον ρωτάει αν πλήρωσε τους προμηθευτές τους και της απαντάει θετικά. Η Ελίφ επιστρέφει στο σπίτι της Βιλντάν προς μεγάλη της ανακούφιση. Η Ελίφ ξέρει πως είχε δύο επιλογές, ή να μείνει με τη Βιλντάν και να έχει μια ευκαιρία να βρει τη μητέρα της ή να τη στείλει η αστυνομία σε ορφανοτροφείο. Έτσι, επέλεξε να μείνει με τη Βιλντάν. Ο Ταρίκ κανονίζει να στείλει στο εξωτερικό τη Βιλντάν και την Ελίφ και τους ζητάει να είναι έτοιμες το πρωί. Η Βιλντάν πιστεύει πως θα επιστρέψουν στην έπαυλη. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να την επισκεφθεί κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη. Στη συνέχεια ο Ταρίκ στέλνει μήνυμα στη γυναίκα του και της γράφει πως θα αργήσει να επιστρέψει.

Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ είναι χαρούμενες γιατί θα έρθει στην έπαυλη η Σουρεϊγιά, μια κοπέλα που έμενε παλιά μαζί τους. Η Ζουλιντέ καλεί για τσάι την Τουλάι και της μιλάει για τη συνάντησή της με τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη γιατί τα λόγια του την πλήγωσαν. Η Τουλάι της ζητάει να δουλέψει πάλι στο μαγαζί και εκείνη δέχεται. Αφού δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σαφάκ δεν υπάρχει λόγος να μην επιστρέψει στο μαγαζί, δεν έχει να κρύψει τίποτα. Η Λεμάν μαζεύει τα ενοίκια και ο Σαφάκ θυμώνει γιατί είναι δώσει περιθώριο κάποιες μέρες στους ενοικιαστές αλλά τώρα η μητέρα του τους πιέζει να πληρώσουν. Η Λεμάν του λέει πως ό,τι κάνει το κάνει για εκείνον...

Παρασκευή 29/1/21 - Επεισόδιο 767: Ο Κερέμ δεν χαίρεται με τα νέα για την άφιξη της Σουρεϊγιά. Τη θυμάται σαν ένα ενοχλητικό παιδί, που έτρωγε τα πάντα. Ο Ταρίκ και η Ράνα δειπνούν μαζί και περνούν όμορφες στιγμές. Η Ράνα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του. Ο Ταρίκ περνάει ωραία, απολαμβάνει το φαγητό και το ποτό και παραπονιέται για τον γάμο του. Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα επειδή ο Ταρίκ έχει αργήσει. Ξέρει πως ο άντρας της κάτι κρύβει αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Δεν κοιμάται και τον περιμένει. Ο Ταρίκ επιστρέφει μεθυσμένος. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει γιατί άργησε και του κάνει παρατήρηση επειδή έχει πιει. Την επόμενη μέρα έχει να ταξιδέψει και είναι σε κακά χάλια. Η Χουμεϊρά είναι θυμωμένη και λυπημένη για την κατάσταση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Βιλντάν για το που πρέπει να βρίσκεται νωρίς το πρωί.

Η Βιλντάν παραξενεύεται γιατί το μέρος αυτό είναι μακριά από την έπαυλη. Καταλαβαίνει πως το σχέδιο του είναι να τη διώξει με την Ελίφ μακριά από όλους. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στη δουλειά της και η Τουλάι την καλοδέχεται. Ο Ταρίκ περιμένει τη Βιλντάν και την Ελίφ αλλά εκείνες δεν εμφανίζονται. Τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος ενώ η Βιλντάν αποφασίζει να επιστρέψει στην έπαυλη με την Ελίφ. Η Ματσιντέ τις καλοδέχεται και δίνει στη Βιλντάν πίσω τη δουλειά της. Η Ελίφ χαίρεται που γύρισε στην έπαυλη επειδή θα δει πάλι τη Ρεϊχάν και απογοητεύεται όταν δεν τη βρίσκει εκεί. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να μιλήσουν και εκείνη της λέει πως δήθεν οι συγγενείς της δεν φρόντιζαν την Ελίφ και έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην έπαυλη. Η Ματσιντέ χαίρεται γιατί θεωρεί την Ελίφ μέλος της οικογένειάς της. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ελίφ αλλά χαίρεται. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος επειδή δεν μπορεί να βρει τη Βιλντάν. Η Ελίφ ρωτάει τον Κερέμ σχετικά με τη Ρεϊχάν και εκείνος νιώθει θλίψη...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ