Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 69 - 70 - 71

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/1/21 - Επεισόδιο 69: Η Μαργαρίτα λιποθυμάει μήπως και πείσει ότι είναι έγκυος, αλλά η Φιλιώ δεν μασάει κουτόχορτο και το βάζει σκοπό να αποδείξει ότι λέει ψέματα! Η Τούλα έχει αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Σίμο! Τι γόβα να διαλέξει; Και πόσο κοντό πρέπει να είναι το νυφικό της, ώστε να φρικάρει η μάνα της! Είναι ένα παιχνίδι της Τούλας με τη μάνα της για γερά νεύρα!

Ο Τζώρτζης και ο Κανέλος κεραυνοβολημένοι από έpωτα... δίνουν μάχη και διεκδικούν τη Χρύσα, ενώ ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα θα φέρει στον Πλάτανο τον Στάθη, ζητώντας να μάθει αλήθειες. Η Βαρβάρα και ο Χαραλάμπης βρίσκουν την πόρτα του δημαρχείου κλειδωμένη από τους Φωτεινιώτες και αποφασίζουν να οργανώσουν το πρώτο μυστικό συμβούλιο του Πλατάνου! Ορθώνουν ανάστημα και προσπαθούν να βρουν τρόπο, να πάρουν πίσω τον έλεγχο του χωριού τους. Θα τα καταφέρουν οι Πλατανιώτες;


Τρίτη 26/1/21 - Επεισόδιο 70: Το μυστικό συμβούλιο παρά τις επιφυλάξεις όλων και κυρίως του Παρασκευά αποφασίζει να κάνει τον Στάθη και τη γυναίκα του Πλατανιώτες. Η Κατερίνα και ο Λουκάς πίνουν κρασάκι παρέα, θυμούνται τις παλιές καλές μέρες και το κλίμα μεταξύ τους αναθερμαίνεται. Ο Ηλίας και η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν την διάλυση της συμμαχίας και του έpωτά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν! Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης διεκδικούν την καρδιά της Χρύσας, ποιος από τους δυο θα βγει νικητής; Ο παπάς και η Κική έρχονται πολύ κοντά, ενώ το νέο δίδυμο Καλλιόπης- Χαραλάμπη εξακολουθεί να διερευνά τον ύποπτο ρόλο της Μαργαρίτας. Ο Βαγγέλας έχει μια απροσδόκητη επίσκεψη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Τετάρτη 27/1/21 - Επεισόδιο 71: Ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε, όταν ανακαλύπτει ότι ο Στάθης μπλέκεται στα σχέδιά της… Έξαλλη μαζί του, του ζητάει εξηγήσεις για την απόφασή του να γίνει Πλατανιώτης! Το μυστικό φλερτ του παπα-Αντρέα με την Κική συνεχίζεται, με τη Χρύσα να προσπαθεί να καταλάβει από πού προκύπτει η αλλαγή στη διάθεση της μητέρας της. Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, ενώ η Βαρβάρα, από λάθος, μένει με την εντύπωση πως ο Σίμος έκανε πρόταση γάμου στην Τούλα και αρχίζει να ετοιμάζει γάμους και πανηγύρια στο μυαλό της. Ζητάει από τον παπά, εν αγνοία των παιδιών, να ορίσει ημερομηνία. Τούλα και Σίμος κινδυνεύουν, από μια παρεξήγηση, να βρεθούν στην «κρεμάλα». Η Φιλιώ, καχύποπτη με τη μέλλουσα νύφη της, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τη Μαργαρίτα και ζητάει τη… μεταφυσική βοήθεια της Μάρμως. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα συναντάει τον Λουκά και του κάνει μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ