Breaking News

ELIF: Επεισόδια 768 - 769 - 770, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 1/2/21 - Επεισόδιο 768: Ο Κερέμ λέει στην Ελίφ πως η Ρεϊχάν έφυγε από την έπαυλη και γύρισε στο χωριό της. Η Ελίφ λυπάται με τα νέα αλλά πιστεύει πως η Ρεϊχάν μπορεί να επιστρέψει και θα της λείψει πολύ. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί και εκείνος νοσταλγεί τη Ρεϊχάν.  Η Χουμεϊρά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την επιστροφή της Βιλντάν και πιστεύει πως σε δύο μήνες θα είναι πάλι μια τεμπέλα υπηρέτρια.  Η απουσία της Ρεϊχάν έχει επηρεάσει αρνητικά την Ελίφ.  Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι, που έμενε η Βιλντάν με την Ελίφ αλλά δεν βρίσκει κανέναν. Καταλαβαίνει πως η Βιλντάν κάτι σχεδιάζει.

Η Μπιρτσέ εμφανίζεται στην εταιρία με μια τεράστια βαλίτσα για το ταξίδι στο Μιλάνο και η Φιλίζ την κοροϊδεύει. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Γιουνούς με μια μικρή τσάντα και η Μπιρτσέ νιώθει άσχημα. Η Χουμεϊρά ετοιμάζει τη βαλίτσα του Ταρίκ για το ταξίδι του στο Μιλάνο. Η Ράνα επιλέγει τα ωραιότερα φορέματά της για το ταξίδι, θέλει να ξετρελάνει τον Ταρίκ. Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και βλέπει στο σαλόνι τη Βιλντάν με την Ελίφ και σοκάρεται. Η Ματσιντέ λέει πως η Βιλντάν και η Ελίφ θα μένουν στο δωμάτιο, που έμενε η Ρεϊχάν γιατί πιστεύει πως είναι ένα καλύτερο μέρος για το κoριτσάκι. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος και όταν βρίσκει μόνη της τη Βιλντάν αναρωτιέται πόσο θαρραλέα είναι. Η Βιλντάν δεν υποχωρεί και τον απειλεί πως αν την πειράξει θα μιλήσει στη Ματσιντέ.

Η Βιλντάν ξέρει πως το μικρό κoρίτσι είναι σημαντικό για τη Ματσιντέ. Θυμάται τη μέρα, που η Ματσιντέ την έψαχνε με μαζί με τον Μουσταφά στο νοσοκομείο.  Ο Ταρίκ λέει πως θα διατάξει τους άντρες του να τη σκοτώσει. Η Βιλντάν του απαντάει να το σκεφθεί καλύτερα αυτό γιατί έχει γράψει ένα γράμμα όπου τα αποκαλύπτει όλα και το έχει αφήσει σε μια φίλη της. Αν πάει κάτι το περιεχόμενο του γράμματος θα γίνει σε όλους γνωστό. Ο Ταρίκ είναι άσχημα στριμωγμένος. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τη Ματσιντέ και ο Ταρίκ του ακούει να μιλάνε για τον τάφο της Μελέκ. Ο Ταρίκ ξέρει πως αν ανοίξουν τον τάφο, αυτό θα είναι το τέλος του…


Τρίτη 2/2/21 - Επεισόδιο 769: Ακούγοντας τη συνομιλία του Μουσταφά με τη Ματσιντέ, ο Ταρίκ νιώθει περίεργα. Δεν καταλαβαίνει γιατί θέλουν ξαφνικά να ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ.  Η Μελέκ μένει σε ένα παλιό σπίτι και την ενημερώνουν πως πρέπει να φύγει γιατί σύντομα θα το κατεδαφίσουν.  Αλλά η Μελέκ δεν θέλει να φύγει. Η Γιλντίζ και η Ελίφ ετοιμάζουν το δωμάτιο της Σουρεϊγιά. Η Γιλντίζ αφηγείται στην Ελίφ ιστορίες από τα παιδικά χρόνια του Κερέμ και της Σουρεϊγιά. Η Παρλά έχει δύο εισιτήρια για μια συναυλία και επιμένει να πάει με τον Κερέμ. Εκείνος δεν έχει καμία διάθεση να κάνει παρέα μαζί της και απορρίπτει την πρότασή της αλλά εκείνη δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της.  Ο Κερέμ αναγκάζεται να συμφωνήσει μαζί της και η Παρλά ενθουσιάζεται αλλά στη συνέχεια θυμάται πως θα έρθει η Σουρϊγιά και πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι.

Η Παρλά θυμάται τη Σουρεϊγιά ως ένα άσχημο και ενοχλητικό κoρίτσι και επιμένει να πάνε στη συναυλία. Ο Κερέμ της εξηγεί πως η μητέρα του ζήτησε να είναι στο σπίτι το βράδυ και η Παρλά παραπονιέται πως συνεχώς την αγνοεί. Ο Κερέμ την καλεί να δουν την επόμενη μέρα μια ταινία μαζί στην έπαυλη. Η Ράνα καλεί τον Ταρίκ πριν πάει στο αεροδρόμιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να έρθει στο Μιλάνο.  Η Ράνα γίνεται έξαλλη από θυμό. Ο Ταρίκ κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις αλλά έρχεται η Χουμεϊρά με τα δικά της ερωτήματα για το ταξίδι.  Το θέμα του τάφου της Μελέκ και η επιστροφή της Βιλντάν έχουν φέρει τον Ταρίκ στα όρια του και ξεσπάει στην Χουμεϊρά.  Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Ταρίκ εξηγεί τους δήθεν λόγους που τον ανάγκασαν να μην πάει στην επίδειξη στο Μιλάνο. Στη συνέχεια ενώ βρίσκεται  με τη γυναίκα του, ο Ταρίκ λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Ράνα και της απαντάει πως η γυναίκα του είναι άρρωστη και έπρεπε να μείνει μαζί της.

Η Ράνα δεν ανέχεται άλλο αυτή τη συμπεριφορά και αποφασίζει να πάρει ένα δώρο και να επισκεφθεί τη γυναίκα του Ταρίκ. Είναι ώρα να γνωρίσει τη Χουμεϊρά και κάνει μια έξυπνη επιλογή δώρου, μια χρυσή πιπίλα για το μωρό, που περιμένει.  Η Ζουλιντέ βλέπει τον Σαφάκ έξω από το μαγαζί της Τουλάι. Χαιρετιούνται αλλά δεν λένε πολλά. Δεν τολμάνε να εκφράσουν τα αληθινά τους αισθήματα. Η Ράνα φτάνει στην έπαυλη και την υποδέχεται η Βιλντάν. Η Ράνα λέει πως είναι συνάδελφος του Κερέμ και του Ταρίκ από την εταιρία και ήρθε να επισκεφθεί τη Χουμεϊρά. Η Βιλντάν το βρίσκει παράξενο αυτό αλλά την καλοδέχεται. Η Ράνα συστήνεται στη σαστισμένη Χουμεϊρά. Η Βιλντάν καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα. Η Ράνα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Χουμεϊρά...


Τετάρτη 3/2/21 - Επεισόδιο 770: Ο Ταρίκ μιλάει με τον Γιουνούς στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει στο Μιλάνο. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει και στη Ράνα γιατί ξέρει πόσο την πλήγωσε, χωρίς να φαντάζεται πως η κοπέλα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του.  Η Ρανά δεν απαντάει στο τηλέφωνο και συνεχίζει τη συζήτησή της με τη Χουμεϊρά, η οποία την έχει συμπαθήσει.  Ο Ταρίκ, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο γραφείο του στην έπαυλη, στέλνει μήνυμα στη Ράνα. Η Γιλντίζ τον ενημερώνει πως η Χουμεϊρά έχει μια καλεσμένη στο σαλόνι αλλά δεν δίνει καμία σημασία. Η Ράνα δίνει στη Χουμεϊρά το δώρο της, τη χρυσή πιπίλα και εκείνη ξετρελαίνεται. Ο Ταρίκ μένει άφωνος όταν βλέπει στο σαλόνι τη Ράνα με τη Χουμεϊρά.  Η Ράνα διατηρεί την ψυχραιμία της και πλέον ξέρει πως η γυναίκα του Ταρίκ δεν είναι άρρωστη. Η Ράνα λέει στον Ταρίκ πως νόμιζε ότι θα πήγαινε στο Μιλάνο και η σχετική απάντηση της Χουμεϊρά, πως είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη Ράνα. 

Ο Ταρίκ αισθάνεται στιμωγμένος. Η Ράνα συνεχίζει να τον πιέζει και τον ρωτάει ποια δουλειά ήταν τόσο επείγουσα για την οποία δεν έχει ενημερωθεί η ίδια και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι στο Μιλάνο. Ο Ταρίκ της απαντάει πως έχει να κάνει με διοικητικά θέματα και για αυτό είναι φυσικό να μην έχει ενημερωθεί σχετικά και επιπλέον δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη σύζυγό του.  Η απάντηση του όπως είναι φυσικό ενοχλεί τη Ράνα. Όταν καταφέρνει να τη βρει στο διάδρομο μόνη της, ο Ταρίκ ρωτάει τη Ράνα τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό το κόλπο της. Η Ράνα τον εκνευρίζει με την ειρωνία της και του λέει πως θα πει τα πάντα για τη σχέση τους στη Χουμεϊρά.  Ο Κερέμ και η Παρλά προσπαθούν να διαλέξουν τι ταινία θα δουν αλλά τα γούστα τους είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ράνα χαιρετάει τη Χουμεϊρά και φεύγει και ο Ταρίκ της στέλνει αμέσως μήνυμα. Η Ράνα νιώθει θριαμβεύτρια. Η Πάρλα προσπαθεί να έρθει κοντά στον Κερέμ...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ