Breaking News

ELIF: Επεισόδια 771 - 772, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 4/2/21 - Επεισόδιο 771: Η Ελίφ χαλάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα, που προσπαθούσε να φτιάξει η Παρλά ενώ έβλεπε ταινία με τον Κερέμ. Ο Κερέμ καλεί την Ελίφ να δει μαζί τους την ταινία και κάθεται ανάμεσα τους. Η Παρλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει.  Η Γιλντίζ ετοιμάζει το δωμάτιο στο οποίο θα μείνει η Σουρεϊγιά και με τη Ματσιντέ θυμούνται τη μητέρα της κοπέλας, που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να κάνει ότι χρειάζεται για νιώθει όμορφα και άνετα η Σουρεϊγιά κατά την παραμονή της.  Η Παρλά θέλει να μείνει μόνη της με τον Κερέμ και υποκρίνεται ότι πνίγηκε και ζητάει από την Ελίφ να της φέρει νερό. Ο Κερέμ όμως αναλαμβάνει να το κάνει και το σχέδιο της Παρλά αποτυγχάνει.

Η Παρλά κοιτάζει με μίσος την Ελίφ και η μικρή το καταλαβαίνει και βρίσκει μια δικαιολογία για να φύγει. Η Χουμεϊρά μιλάει στη μητέρα της για την απρόσμενη επίσκεψη της Ράνα. Η Ματσιντέ το βρίσκει παράξενο αλλά δεν λέει τίποτα για την ώρα. Η Χουμεϊρά μιλάει με ωραία λόγια για τη Ράνα. Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα σπίτι της και εκείνη τον αποκαλεί ψεύτη. Του λέει πως στην πραγματικότητα φοβάται τη γυναίκα του και για αυτό δεν του αξίζει να είναι μαζί της. Του ζητάει να επιστρέψει στη γυναίκα του και να την αφήσει ήσυχη. Ο Ταρίκ επιμένει όμως και της λέει πως την αγαπάει. Ο Κερέμ είναι αυτός που υποδέχεται την Σουρεϊγιά, η οποία έχει γίνει μια πανέμορφη κοπέλα και μένει άφωνος από τη μεγάλη της αλλαγή. Η Γιλντίζ έρχεται να την υποδεχθεί και εκείνη και της λέει πως μοιάζει με άγγελο.

Ο Κερέμ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και έχει χάσει τα λόγια του. Η Σουρεϊγιά είναι χαρούμενη που επέστρεψε και θυμάται το παρελθόν.  Και η Ματσιντέ όταν τη βλέπει ξαφνιάζεται από την αλλαγή στην εμφάνιση της Σουρεϊγιά.  Η Ελίφ είναι κρυμμένη και τους παρακολουθεί. Φοβάται τη Σουρεϊγιά εξαιτίας όσων της είχε πει ο Κερέμ για εκείνη. Ο Κερέμ βλέπει την Ελίφ και τη συστήνει στη Σουρεϊγιά. Τώρα η Ελίφ βλέπει πως δεν έχει λόγο να τη φοβάται.  Ο Ταρίκ είναι στο σπίτι της Ράνα, η οποία τον έχει συγχωρήσει για ότι έγινε αλλά το μυαλό του είναι κολλημένο στη συζήτηση της Ματσιντέ με τον Μουσταφά σχετικά με τον τάφο της Μελέκ...


Παρασκευή 5/2/21 - Επεισόδιο 772: Η Σουρεϊγιά δίνει στην οικογένεια τα δώρα της. Δεν έχει τίποτα όμως για την Ελίφ μιας και δεν ήξερε την ύπαρξη της. Της χαρίζει όμως ένα από τα βραχιόλια της. Η Ελίφ συμπαθεί τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Σουρεϊγιά πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο εγκαταλελειμμένο σπίτι που μένει και οι γείτονες της βοηθούν.  Στο δείπνο ο Ταρίκ γνωρίζει για πρώτη φορά τη Σουρεϊγιά.  Ο Κερέμ καλεί την Ελίφ να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Ταρίκ και της Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ προτείνει στη Σουρεϊγιά να εργαστεί στην εταιρία αλλά εκείνη ευγενικά αρνείται γιατί είναι ένας επαγγελματικός χώρος για τον οποίο δεν γνωρίζει πολλά. Ο Ταρίκ συμφωνεί μαζί της αλλά ο τρόπος που μιλάει ενοχλεί τη Ματσιντέ και τον Κερέμ.  

Η Σουρεϊγιά θέλει να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο αλλά η Ματσιντέ δεν το επιτρέπει. Της λέει πως το δωμάτιο της είναι έτοιμο και τη συνοδεύει εκεί. Στο δωμάτιο, που έχει ετοιμάσει η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά συγκινείται όταν βλέπει φωτογραφίες της μητέρας της. Η Ελίφ λέει στον Κερέμ πως δείχνει θλιμμένος και αναρωτιέται αν ευθύνεται για αυτό η άφιξη της Σουρεϊγιά γιατί δείχνει να είναι καλό κoρίτσι. Αργότερα, η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και θυμούνται το παρελθόν.  Η Σουρεϊγιά νιώθει γοητευμένη από τον Κερέμ αν και καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί.  Το επόμενο πρωί, η Σουρεϊγιά ρωτάει τη Γιλντίζ τι συμβαίνει στον Κερέμ  αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Κερέμ κοιτάζει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και αναρωτιέται πώς θα καταφέρει να την ξεχάσει...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ