Breaking News

Επιφυλακτική η Δ. Αλεξανδράκη για το εμβόλιο - «Στο Survivor θα πάω με τα… τέσσερα, αν μου το ζητήσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το Survivor και την Ιωάννα Τούνη.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη, ακούγονται πολλά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και, επίσης, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι ηγέτες της χώρας μας έκαναν κατευθείαν το εμβόλιο, πρώτοι - πρώτοι, για να δείξουν το καλό παράδειγμα» είπε το όμορφο μοντέλο.

Σχολιάζοντας τους παίκτες του Survivor, τόνισε: «Στο Survivor έχω ξεχωρίσει την Κάτια Ταραμπάνκο... και τα μυαλά στα κάγκελα! Φυσικά θα στηρίξω και τον Πάνο Καλίδη, είναι θεότητα, τον αγαπάω. Δεν "το 'χει" πολύ στη συμπεριφορά ο Περικλής Κονδυλάτος. Θεωρώ ότι μπερδεύεται και δεν εκφράζεται σωστά. Θέλω να δω την ανθρώπινη πλευρά του και όχι τη ντίβα, που προσπαθεί να επιβληθεί».  

«Η Ιωάννα Τούνη έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση να πάει στο Survivor, γιατί τα καταφέρνει καλύτερα από τα 4.500 ευρώ την εβδομάδα που θα της έδιναν. Θα ήταν μείον για εκείνη, δεν θα κέρδιζε κάτι» επισήμανε στη συνέχεια.

To 2018 η Δήμητρα Αλεξανδράκη συμμετείχε στο Nomads του ΑΝΤ1, από όπου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς της έλειπε ο τότε σύντροφός της.

«Αν μου ζητούσαν να πάω στο Survivor να βοηθήσω τους Διάσημους, θα πήγαινα με τα... τέσσερα! Μου έχει μείνει απωθημένο γιατί δεν το πήγα μέχρι το τέλος στο Nomads. Μπορούσα να το κάνω, αλλά δυστυχώς επηρεάστηκα από άλλους παράγοντες, που δεν θα έπρεπε» απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση.