Breaking News

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα για διακίνηση ναρκωτικών (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ εντοπίσθηκαν στην οικία του πάνω από 140 γραμμάρια κοκαΐνη.

Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας για διακίνηση ηρωίνης στην Κέρκυρα, ενώ κατασχέθηκε ποσότητα 110 γραμμαρίων.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

• «Συνελήφθη χθες (4 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε έρευνα στη οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ποσότητες κοκαΐνης βάρους 148 γραμμαρίων,
- ποσότητες κάνναβης βάρους 199 γραμμαρίων,
- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- σκευάσματα που χρησιμοποιούσε για την νόθευση της κοκαΐνης και
- χρηματικό ποσό 10.860 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.»


• «Συνελήφθη, χθες (04.01.2021) σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ημεδαπός για διακίνηση ηρωίνης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο ημεδαπός να έχει στην κατοχή του δέμα, που περιείχε δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (110) γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.»