Breaking News

Ευθύμης Ζησάκης: «Ο πιο έξυπνος πράττει σαν βλάκας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Εύζωνας, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν είχε και την καλύτερη σχέση με το πρόγραμμα στη ζωή του, γεγονός που του είχε στοιχίσει τη συνεργασία του με παραγωγές.

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι έχει αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης. Την Κυριακή φιλοξενήθηκε στο «Έλα, Χαμογέλα», όπου εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Πολλές φορές θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις παρορμητικά για να μάθουμε απ' το λάθος και το λάθος να φέρει το σωστό. Τώρα πια είμαι πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος και δεν μπορώ χωρίς πρόγραμμα, ενώ παλιότερα δεν το ενστερνιζόμουν τόσο πολύ. Έλεγα ok, αν θέλεις να κάνεις κάτι θα το κάνεις. Το πρόγραμμα είναι τεράστιο προσόν. Θεωρώ ότι ο πιο έξυπνος πράττει σαν βλάκας. 

Είναι μεγάλη υπόθεση να πράττεις σαν βλάκας, δηλαδή να μην σκέφτεσαι ότι "το 'χεις" και πως θα το κάνεις σίγουρα μετά. Με μία "πιο κάτω νοημοσύνη" πας και δουλεύεις τυφλά. Ένας σημαντικός Αμερικάνος - δεν θυμάμαι το όνομά του - έχει πει ότι "Η έμπνευση δεν έρχεται από μόνη της, αλλά εσύ πας κάθε μέρα, την ίδια ώρα και την περιμένεις". Κάθε μέρα δίνεις ραντεβού με τον εαυτό σου κι αν έρθει η έμπνευση, ήρθε...».

«Από τους πιο βασικούς μου στόχους είναι μία οικογένεια... Είμαι κοντά σ΄ αυτόν το στόχο. Νομίζω ότι η δύναμη που παίρνεις από την οικογένεια δεν ανταλλάσσεται... Τον παν είναι ο άνθρωπος και έχει βρεθεί...» τόνισε - μεταξύ άλλων - ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο ήταν σε καραντίνα με τη σύντροφό του και είχε μιλήσει τότε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε και ένα αφιέρωμα στη ζωή του, το οποίο μπορείτε να δείτε στο 2ο βίντεο.