Breaking News

Γιάννης Μπέζος: «Θεωρώ ένδειξη δειλίας το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις καταγγελίες από γυναίκες ηθοποιούς, που κάνουν λόγο για  ψυχολογική και λεκτική βία κατά τη συμμετοχή τους σε θεατρικές παραγωγές, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε τηλεφωνικά την Πέμπτη στο Πρωινό:

«Πάντα ακούγονται πράγματα σ' αυτή τη δουλειά. Και ακουγόντουσαν και ακούγονται. Θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν, κάποιον λόγο θα έχουν φυσικά, γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι' αυτά θα απολογηθούν οι ενδιαφερόμενοι. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι ο χώρος ο δικός μας είναι ένα κολαστήριο, που γίνονται μόνο αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά αποτελούν εξαίρεση και δεν είναι ο κανόνας. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον, ο οποίος διεκδικεί το μεροκάματό του ή ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίo και ένδειξη δειλίας».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Για τις καταγγελίες θα απαντήσει ο ίδιος. Αλλά ο Γιώργος Κιμούλης έχει μία τεράστια πορεία και είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις... Εγώ, ελάχιστα που δούλεψα μαζί του, δεν είδα κάτι τέτοιο».

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε μορφή ψυχολογικής βίας ή χειριστικής συμπεριφοράς, είτε στα παρασκήνια του θεάτρου είτε πάνω στη σκηνή.