Breaking News

Λιάγκας: «Είναι έτοιμες να καταγγείλουν σeξουαλική παρεvόχληση - Πρόκειται για κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου (δείτε στο τέλος), ότι ηθοποιός - σκηνοθέτης αυτoϊκαvoπoιούνταν μπροστά της σε audition, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την Πέμπτη στο Πρωινό:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί υπάρχουν κατηγορίες πολύ σημαντικές εναντίων ανθρώπων, οι οποίοι απαντάνε. Αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε ακραία ή λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες, όπως η χθεσινή ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, που εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι.

Υπάρχουν κι άλλα κoρίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σeξουαλική παρεvόχληση. Και δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ... στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε κάποια σκηνή που είχε σeξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς.

Εγώ όταν έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό... Χθες πήγαν στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ...».

Να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι πρόκειται για πέντε γυναίκες, τονίζοντας ότι έχει μιλήσει μαζί τους, ενώ πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Συναντήθηκαν και η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, που αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο και στη συγκεκριμένη audition-παράσταση... Αυτή η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ, ήταν πρόφαση...».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό και τη χθεσινή ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που ακολουθεί.